Αρετή Κοσμίδου: Γιατί λιποθύμησα στον ημιτελικό


Τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου του «Voice»

Η 16χρονη από την Αλεξανδρούπολη μιλάει για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε την βραδιά του ημιτελικού, για τον Γιούρι αλλά και τον Μιχάλη των Stavento

Έφτασε στο στούντιο Κάπα, όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων φιναλίστ του «Voice», απευθείας από την Αλεξανδρούπολη.

Η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου έχει βρει τις ισορροπίες και καταφέρνει να συνδυάζει άψογα τις μαθητικές της υποχρεώσεις με τις εμφανίσεις της στο «The Voice». Όπως εξηγεί και η ίδια: «Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κουραστικό αλλά είναι και πολύ όμορφο γιατί κάνω αυτό που αγαπώ. Το σχολείο είναι υποχρέωση, είναι προτεραιότητα πάντα, αλλά και το Voice μου δίνει δύναμη ώστε να προσπαθήσω και να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω».

Πίστευε όμως η Αρετή ότι θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό του σόου;
«H αλήθεια είναι ότι δεν το είχα δεδομένο και από την αρχή δηλαδή λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης δεν πίστευα ότι θα έφτανα και θα πέρναγα και από τα blinds…Δεν ήμουν σίγουρη για τίποτα αλλά τελικά κύλησαν τα πράγματα…».

Η Αρετή Κοσμίδου μίλησε για τον ημιτελικό του σόου όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και εξήγησε: «Απλώς κουράστηκα και ίσως ξέσπασε έτσι ο οργανισμός μου δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. Μετά όλα μια χαρά».

Η ίδια σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιούρι, με τον οποίο -όπως έχει δηλώσει ο νεαρός τραγουδιστής είναι φίλοι και περνούν ώρες κάνοντας παρέα- και είπε: «Πιστεύω ότι δεν δέχθηκε πόλεμο όσον αφορά τη θέση του στο «Voice» αλλά όσον αφορά την ψηφοφορία, οπότε δεν έχει να κάνει αυτό ανάμεσα σε εμένα και στον Γιούρι. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα περισσότερο από ότι ο ίδιος για το γεγονός ότι έφυγε».

Μίλησαν όμως οι δύο φίλοι μετά τον ημιτελικό;
 «Δεν κατάφερα να μιλήσω με κανέναν γιατί γύρισα στην Αλεξανδρούπολη και είχα πολλά μαθήματα αλλά θα τον ξαναδώ αύριο (σ.σ. σήμερα) και θα μιλήσουμε, θα συζητήσουμε για διάφορα πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί», λέει η 16χρονη.

Όσον αφορά  τον Μιχάλη των Stavento η Αρετή Κοσμίδου δηλώνει: «Είναι ο πιο τρυφερός coach και γενικότερα με τις συμβουλές του και τη στήριξή του και αυτό που μας έλεγε είναι να πατάμε στα πόδια μας και να μην ενθουσιαζόμαστε και πιστεύω ήταν το καλύτερο γι’αυτό και καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ».



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου