Ντέπυ Γκολεμά: Η απάντησή της στην Ελεονώρα Μελέτη


Το facebook επέλεξε η Ντέπυ Γκολεμά για να απαντήσει στην Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τη μητέρα της, μετά την οργισμένη τους αντίδραση στα όσα είχε εκείνη γράψει για την απουσία της παρουσιάστριας από τις τηλεοπτικές της εκπομπές.

Η γνωστή τηλεκριτικός είχε υποστηρίξει με άρθρο της στην Real News, ότι η Ελεονώρα Μελέτη πιθανόν να μην ήταν άρρωστη και πως ουσιαστικά η απουσία της από την εκπομπή της να οφείλεται σε... τηλεοπτικό τρικ, για να δεχθεί τη αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη μέσω facebook ότι θα την «ξεφτιλίσει».

 Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά στο facebook:

«Έγραφα την Κυριακή στη REAL..Μέχρι κεραίας
Κατερίνα Ακριβοπούλου, καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια του Real και στο πρώτο ραδιόφωνο της χώρας! Όπως καταλάβατε, στο Φάληρο κόβουν φλέβες....
Εντάξει όμως! Τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια. Μπορεί να εξελιχθούν και σε χειρότερα! Σας πήραμε την Κατερίνα, το πεδίο είναι ελεύθερο να πάρετε την Ελεονόρα....
Η οποία Ελεονόρα τρεις μέρες το έπαιξε άρρωστη ακολουθώντας γραμμή Σταμάτη! Να πας καλή μου στο ΣΚΑΙ. Μια απώλεια, πρέπει να συμπληρώνεται με την... ανάλογη μεταγραφική κίνηση!
και τι μου απάντησε λέτε η Μελέτη? 'μου είπαν πως η Γκολεμα γράφει πάλι μαλακίες. δεν αδειάζω τώρα θα την ξεφτιλίσω αργότερα". Σιγά μαντάμ...τα αίματα!».

 Η τηλεκριτικός απάντησε και στην μητέρα της παρουσιάστριας μετά την επιστολή που έστειλε σε εκείνη και επίσης δημοσιεύτηκε μέσω του προσωπικού blog της Ελεονώρας στο must online. H Ντέπυ Γκολεμά έγραψε ως απάντηση στην μητέρα της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και στην ίδια την παρουσιάστρια τα εξής:  «τι να πω! σέβομαι τη μάνα την κάθε μάνα, αλλά ούτε που το φανταζόμουν! Να ευχηθώ περαστικά. Γενικά....»

vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου