Stan: Οι δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό του. (Βίντεο).


Τι είπε ο ίδιος;
Ο Stan μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στη μεταμφίεση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Your Face Sounds Familiar, στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά από τον χωρισμό του αλλά και στη Eurovision! Για την Ελευθερία Ελευθερίου που έκανε εκείνον στο show είπε: «Την αγαπώ πολύ, είναι φίλη μου. Γέλασα πολύ όταν την είδα να με κάνει, όλο το σόου έχει πλάκα. Με τιμάει ιδιαίτερα που έκαναν μεγάλους τραγουδιστές και έβαλαν και μένα μέσα σε αυτούς».
Για τα προσωπικά του τόνισε: «Πέρασα ένα μικρό διάστημα που ήμουν χαμένος, τώρα πια είμαι καλά. Όλα τα πράγματα είναι για καλό και για να καταλαβαίνεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν και ποιοι όχι».
Όσο για την Eurovision δήλωσε: «Όταν κερδίζει το διαγωνισμό ένα τέτοιο πρόσωπο και βλέπεις ότι κερδίζουν κάποιοι που κάνουν τον διαγωνισμό καρναβάλι, καταλαβαίνεις ότι αν είσαι σοβαρός καλλιτέχνης πλέον, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τους λόγους που θες να πας και να το κάνεις αυτό το πράγμα. Μου βγάζει λίγο δεύτερο, τρίτο. Δεν κέρδισε η μουσική από αυτό. Κέρδισε το μούσι της κυρίας».

Δες το βίντεο:




faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου