Η ζήλεια ήταν η αιτία του απίστευτου καβγά της αδελφής της Beyonce με το γαμπρό της! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες


Το μυστήριο της απίστευτης επίθεσης της αδελφής της Beyonce προς τον γαμπρό της Jay Z λύθηκε!
Σύμφωνα με τη dailymail η αιτία του καβγά της Solange με τον Jay Z φαίνεται να είναι η ζήλεια!
Η 27χρονη αδελφή της Beyonce και επίσης τραγουδίστρια – η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει το τρίτο της άλμπουμ- επιτέθηκε στον ράπερ μέσα στο ασανσέρ γιατί ο γαμπρός της δεν τηρεί το λόγο της υπόσχεσής του να τη βοηθήσει στην καριέρα της, αφού βαρέθηκε να βρίσκεται πάντα στη σκιά της διάσημης αδελφής της!


«Η Solange είναι πολύ θυμωμένη γιατί ο Jay Z της υποσχέθηκε πως θα τη βοηθήσει με την καριέρα της και όταν εκείνη το έθιξε τη μέρα του gala, εκείνος της είπε πως δεν έχει χρόνο για να δουλέψει  μαζί της στο στούντιο» αποκάλυψε ένας οικογενειακός φίλος στη dailymail. «Δεν κράτησε το λόγο της βοήθειάς του και συνεχίζει να της λέει ‘δώσε μου λίγο χρόνο’ και όταν της γράψει τραγούδι, τότε θα μπουν στο στούντιο, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμη» πρόσθεσε η ίδια πηγή.


Από την άλλη ως αίτια της επίθεσης της Solange προς τον Jay Z σύμφωνα με το «US Weekly» φαίνεται να είναι ο καβγάς που είχε προηγηθεί μεταξύ της αδελφής της Beyonce με την καλή φίλη της Kim Kardashian, Rachel Roy για άγνωστους λόγους και έτσι μπαίνοντας μέσα στο ασανσέρ, η Solange κάπου έπρεπε να ξεσπάσει και την «πλήρωσε» ο Jay Z!



govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου