Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής αποδοκιμάστηκε στο γήπεδο;(video)


Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό που θα του συνέβαινε στο γήπεδο ο Justin Bieber.
Ο νεαρός pop star πήρε τη μαμά του στη Γιορτή της Μητέρας για να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ, αλλά δεν πίστευε ότι θα αντιμετώπιζε τέτοια συμπεριφορά από τους οπαδούς.

Την στιγμή που έδειξαν το πρόσωπό του οι γιγαντοθόνες του γηπέδου, η πλειοψηφία όσων βρίσκονταν εκεί άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν. Μπορεί ενδόμυχα να μην του ακούστηκε και τόσο ωραίο, αφού στις συναυλίες του δέχεται θερμή υποδοχή από τις θαυμάστριές του, ωστόσο εκείνοι που τον παρακολουθούσαν τόνισαν πως δεν έδειξε να πτοείται τη δεδομένη στιγμή.

Ο Bieber βρέθηκε στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό, μετά τη σύλληψή του για χρήση ναρκωτικών και οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, και το γιουχάισμα πιθανότατα να οφείλεται στην αλαζονική συμπεριφορά του.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος με την μητέρα του, Pattie Mallette επισκέφθηκαν το «Staples Center» του Λος Άντζελες, την περασμένη Κυριακή προκειμένου να δουν τον αγώνα των Clippers.

Δείτε την selfie που ανέβασαν οι δυο τους μέσα από το γήπεδο, αλλά και τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσία του:





peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου