Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Δείτε την πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού


Τον τελευταίο μήνα, η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στην Μύκονο, όπου απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, έπειτα από ένα δύσκολο επαγγελματικά χειμώνα.
Η πρωταγωνίστρια των Κλεμμένων Ονείρων επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων, όπου θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθ’ ότι ο σύντροφός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, διατηρεί μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα εκεί.


Το προηγούμενο διάστημα, η ίδια είχε αποφασίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, με αποτέλεσμα οι φωτογράφοι, που βρίσκονται στη Μύκονο να απαθανατίζουν εκείνη και τον αγαπημένο της πάντα ξεχωριστά. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να κάνουν για πρώτη φορά επίσημη κοινή έξοδο. Οι δυο τους βρέθηκαν στα εγκαίνια του καινούριου καταστήματος των DSquared2 και πόζαραν στα φωτογραφικά φλας, χωρίς κανένα δισταγμό πλέον.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παπαράτσι έκαναν χιούμορ, λέγοντάς τους, ότι πλέον δεν θα χρειαστεί να τους κάνουν… κολάζ στα περιοδικά.


«Η παρούσα σχέση μου είναι η πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη που είχα ποτέ. Δεν είναι τυχαίο ότι κι εγώ πλέον μιλάω πιο άνετα για αυτά τα θέματα». Κι αν τη ρωτήσεις για τον Φίλιππο, θα αρκεστεί να πει: «Είναι ισορροπημένο και ψυχικά υγιές άτομο, με κάνει να νιώθω ασφαλής. Σαφώς και θέλω έναν άντρα προστατευτικό, γιατί αυτή είναι και η βασική μου ανάγκη. Έναν άντρα που θα μου βάλει μέτρο και όριο και θα παίρνει και πρωτοβουλίες», είχε πει  σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο People η Αθηνά Οικομάκου.



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου