Θρίλερ με τον γάμο της Έλενας Παπαρίζου!!! Κάτι τρέχει με τον Καψάλη! Γιατί ΔΕΝ μπορούν να παντρευτούν;


Στον αέρα βρίσκεται ο γάμος της τραγουδίστριας πυροδοτώντας έτσι τις φήμες που τη θέλουν να περνά κρίση στη σχέση με το σύντροφό της.


ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ξεχωριστό προβλεπόταν το φετινό καλοκαίρι για εκείνη, αφού μαζί με το σύντροφό της ήταν έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως μάλιστα το ζευγάρι άφηνε να διαρρεύσει όλον τον περασμένο χειμώνα, οι δυο τους θα παντρευόντουσαν στις 9 Αυγούστου στην Αίγινα. Σύμφωνα όμως με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «YES!», ο γάμος της Έλενας Παπαρίζου και του Ανδρέα Καψάλη είναι στον αέρα….

Το ζευγάρι διέρρεε στον τύπο την 9η Αυγούστου ως ημερομηνία γάμου, καθώς τότε μόνο θα μπορούσαν να παρευρεθούν τόσο η οικογένεια της Έλενας, όσο και ο αδελφός του γαμπρού, οι οποίοι θα ταξίδευαν από Σουηδία και Βραζιλία αντίστοιχα. Το «YES!» επικοινώνησε με το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας, όπου θα τελούνταν το μυστήριο, και ο πάτερ Νικόλαος δήλωσε πως «δεν τελούνται γάμοι σε ολόκληρη την Ελλάδα από πρώτη μέχρι δεκαπέντε Αυγούστου, λόγω της Κοίμησης της Θεοτόκου». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν έχει κινήσει ακόμα τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση των αδειών του γάμου. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις μοναχικές εμφανίσεις και των δύο έρχεται να φουντώσει τις φήμες που θέλουν την Έλενα και τον Ανδρέα να αντιμετωπίζουν κρίση στη σχέση τους. Παρόλο που τους προηγούμενους μήνες η Έλενα μιλούσε όλο ενθουσιασμό για τον επικείμενο γάμο της, πλέον όλα δείχνουν πως το κεφάλαιο αυτό έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, παγώσει. Άλλωστε εδώ και καιρό βρίσκεται στη Σουηδία, έχοντας ρίξει όλο το βάρος της στην καριέρα της εκεί. Τώρα αν τα σύννεφα αυτά θα φέρουν την καταιγίδα στην σχέση του ζευγαριού είναι κάτι που μόνο το μέλλον θα δείξει.

Στη Σουηδία για δουλειές

Το τελευταίο διάστημα η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στη Σουηδία, προκειμένου να κάνει κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις. Την Δευτέρα 30 Ιουνίου μάλιστα η Έλενα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τα ανίψια της, πριν από ένα live της στο Lotta på Liseberg δείχνοντας πως δεν τα αποχωρίζεται ποτέ. Μάλιστα η ομοιότητα της με τον μικρότερο ανιψιό της κάνει πολλούς να την περνούν για μητέρα του. Όπως έχει παραδεχτεί η Έλενα, η οικογένεια της είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει, αφού της δίνει δύναμη να ξεπερνά τις δυσκολίες.


athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου