Και νέος χωρισμός στη showbiz! Δείτε ποιοι είναι και τον απίστευτο λόγο για τον οποίο χώρισαν

Χώρισε για άλλη μια φορά το γνωστό ζευγάρι, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.
 Ο 25χρονος τραγουδιστής και το 26χρονο μοντέλο είχαν μια σχέση που πέρασε διάφορα τα τελευταία χρόνια, αφού τη μία τα έβρισκαν την άλλη πάλι χώριζαν. Σύμφωνα με τη RadarOnline ο Chris Brown με την Karrueche Tran, εδώ και μια βδομάδα δεν είναι μαζί. «Η Karrueche και ο Chris δεν είναι πια μαζί. Δεν μιλάνε» αποκάλυψε μια πηγή στη RadarOnline τη Δευτέρα.
Όσο για το λόγο που έφτασαν στον χωρισμό; Μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media o ράπερ ήταν και αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Chris Brown «ανέβασε» μια φωτογραφία της αγαπημένης του που την δείχνει να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να φοράει στρινγκ! «Αυτό την έκανε έξαλλη» πρόσθεσε η ίδια πηγή. Ωστόσο αργότερα ο ίδιος την διέγραψε, αλλά ήταν μάλλον αργά.
Η Karrueche απ’την πλευρά της την περασμένη Κυριακή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα γνωμικό του Buddha όλο νόημα για τη σχέση της με τον Chris Brown. Το γνωμικό έγραφε: «Στο τέλος μόνο τρία πράγματα έχουν σημασία: πόσο πολύ αγαπιέσαι, πόσο ήσυχα έζησες και πόσο χαριτωμένα άφησες πίσω σου όσα δεν είχαν για σένα σημασία»!
Επίσης η Karrueche διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε με τον ράπερ από τον λογαριασμό της στο Instagram ενώ ούτε ο Chris έχει πια φωτογραφίες μαζί της στον δικό του λογαριασμό. Όπως όλα δείχνουν αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός!


govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου