Καλοκαίρι Παντού-ΦΜ Live-Μελέτησέ το: Ποιος κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης;


Η πολυαναμενόμενη εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και του Παύλου Σταματόπουλου «Καλοκαίρι Παντού», έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας, παρουσιάζοντας στο κοινό την καινούργια μεσημεριανή πρόταση του Alpha.

Τόσο η Κατερίνα, όσο και ο Παύλος με ιδιαίτερο κέφι και καλή διάθεση, ξεπέρασαν γρήγορα το άγχος της πρεμιέρας και παρουσίασαν όλα τα ενδιαφέροντα θέματά τους.

Σε ποια εκπομπή όμως έδειξαν περισσότερο την προτίμησή τους οι τηλεθεατές χθες το μεσημέρι, δεδομένου ότι την ίδια ώρα στην συχνότητα του Star έπαιζαν oι εκπομπές «Μελέτησε το» και «ΦΜ Live»;

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, οι επιδόσεις του «Καλοκαίρι Παντού» ,κυμάνθηκαν στο 15,2%. Την ίδια ώρα, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη -ήταν απέναντί τους τα πρώτα 45 λεπτά- σημείωσε 16%, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου συγκέντρωναν 15,4%.
Στο νεανικό κοινό, από την άλλη, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου πήρε ανοδική πορεία και έκλεισε με μέσο όρο 24,4%, αφήνοντας το «Μελέτησε το» στο 16,5% και το «ΦΜ Live» στο 14,9%.





ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ
Πηγή:peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου