Μάθε ποιος ήταν τελικά ο λόγος που χώρισαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής


Μαίρη Συνατσάκη και Μύρωνας Στρατής μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισαν να χωρίσουν, με την είδηση του χωρισμού τους να «σκάει σα βόμβα» στη showbiz αφού κανείς δεν το περίμενε.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009, όταν ο Μύρωνας πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Μαίρης, στο Mad. «Κάποια στιγμή βγάζαμε με το MAD ένα εφημεριδάκι όπου ήμουν αρχισυντάκτρια και τον θέλαμε για συνέντευξη. Έτσι, τον πήρα τηλέφωνο. Ήταν πάρα πολύ ευγενικός, καλός και εξυπηρετικός. Τον είδα μια φορά στο κανάλι, έτυχε να έρθει και δεύτερη φορά και τρίτη. Ε, ξέρεις πώς γίνονται αυτά. Μιλάς, χαζοπαζαρεύεσαι λίγο, έτσι το λέμε το flirting. Το κάναμε αρκετό καιρό αυτό. Και μετά τα φτιάξαμε”, είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της. «Γνωριστήκαμε πολύ βαρετά και απλά δεν ήταν ακαριαίος ο έρωτας. Απλά εξελίχθηκαν τα πράγματα… Το κρατήσαμε και κάποιους μήνες κρυφό, ένα οχτάμηνο περίπου. … Το πρώτο μας ραντεβού είχε αμηχανία», είχε πει σε άλλη συνέντευξή της.
Στην αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους, στη συνέχεια συγκατοίκησαν και ήταν πολύ καλά μαζί, σε σημείο που όλοι πίστευαν ότι ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι το αμέσως επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Δημοσίευμα του verysorry αποκαλύπτει πως ο κύριος λόγος του χωρισμού τους ήταν σύμφωνα με δηλώσεις ατόμων του στενού οικογενειακού τους κύκλου, η ακύρωση του γάμου τους, ο οποίος θα γινόταν Ιούλιο, δηλαδή αυτό το καλοκαίρι. «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος!», με αυτά τα λόγια ο Μύρωνας ακύρωσε το προγραμματισμένο μυστήριο και έκανε έξαλλη τη Μαίρη, η οποία και του ζήτησε να χωρίσουν.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου