Κρυμμένος πελαργός: Οι celebrities που άργησαν να αποκαλύψουν την εγκυμοσύνη τους


Τι κι αν η εγκυμοσύνη είναι μία από τις μεγαλύτερες χαρές για τις μέλλουσες μανούλες, πολλές είναι οι stars που δεν μας έχουν αποκαλύψει ότι περιμένουν τον… πελαργό, παρόλο που η κοιλιά τους είχε φτάσει στο «αμήν».
Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να κρύβεται κάποιο συμβόλαιο το οποίο δεν τους επιτρέπει να μοιραστούν τα ευχάριστα νέα με τους γύρω τους ή απλά μπορεί να φοβούνται το κακό το μάτι.


Πέγκυ Ζήνα


«Η εγκυμοσύνη ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται. Απλά φαίνεται. Πολύ απλά θεωρώ ότι, όπως ο έρωτας και ο βήχας, η εγκυμοσύνη δεν κρύβεται και είναι κάτι που θα φανεί έτσι κι αλλιώς. Αρκετές γυναίκες την προστατεύουν την εγκυμοσύνη τους το πρώτο διάστημα. Κάθε γυναίκα όμως περιμένει την στιγμή που θα νιώσει ασφαλής για να το ανακοινώσει, γιατί είναι μια πολύ χαρούμενη και σημαντική στιγμή», είχε δηλώσει η Πέγκυ Ζήνα τρία χρόνια πριν, λίγους μήνες πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί σε ραδιοφωνική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Η ίδια δεν επιβεβαίωσε τίποτα αλλά άφησε πολλά υπονοούμενα με αυτές της τις δηλώσεις. Λίγο καιρό μετά ο αγαπημένος της φίλος Θέμης Γεωργαντάς την έβγαλε από την δύσκολη αυτή θέση και το αποκάλυψε εκείνος δημόσια. Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε γι’ αυτό πρώτη φορά δημόσια στα μέσα του Απρίλη του 2011 στην τελευταία επαγγελματική της εμφάνιση στο live του «Greek Idol», η οποία απάντησε στην Ρούλα Κορομηλά που ρώταγε και ξαναρώταγε αν είναι καλά «Έγκυος είμαι, όχι άρρωστη».


Φαίη Σκορδά


Η Φαίη Σκορδά τρία χρόνια πριν, έκρυψε την εγκυμοσύνη της δύο μήνες και μετά μαρτύρησε το μυστικό της live στην πρωινή της εκπομπή, «Πρωινό μου» στο Mega. Έχοντας καλεσμένο τον Κώστα Αποστολάκη σε μία εκπομπή και ζορίζοντάς τον με μία ερώτηση, εκείνος της απάντησε ως «αντίποινο»: «να σου πω Φαίη είσαι έγκυος;», κάνοντας τη να το παραδεχτεί λέγοντας, «ε, εσύ πώς με βλέπεις;».


Κατερίνα Καραβάτου


Όταν η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή της «Κους Κους» στα τέλη του 2010 μετά από απουσία δύο εβδομάδων, η αλλαγή στην εικόνα της ήταν εμφανής και έντονη. Χαμογελαστή, ήρεμη και με διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά το οποίο και σχολιάστηκε εντόνως. «Μα τι είναι αυτό το χρώμα; Είναι το ίδιο χρώμα που έκανε και η Φαίη Σκορδά! Είναι το χρώμα της εγκυμοσύνης, το χρώμα του Mega», σχολίασε την ημέρα της επιστροφής της ο Νίκος Μουτσινάς. Το γεγονός ότι ήταν τελικά έγκυος όμως την έδωσε ο άντρας της, Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου που ήταν καλεσμένος


Penelope Cruz


Η Penelope Cruz έμεινε έγκυος την περίοδο που γύριζε την ταινία «οι Πειρατές της Καραΐβικής». Επιταχύνοντας τα γυρίσματα προκειμένου να μη προλάβει να φουσκώσει η κοιλίτσα της και φανεί, η διάσημη star του Hollywood δε μπόρεσε να το κρατήσει κρυφό για πολύ καιρό. Μετά από μήνες αρνήσεων, ο εκπρόσωπος τύπου της πρωταγωνίστριας βγήκε και δήλωσε πως η Penelope και ο άντρας της Havier Bardem περιμένουν το πρώτο τους παιδί.


Jennifer Lopez


Η λατίνα τραγουδίστρια Jennifer Lopez που γέννησε δίδυμα το 2007, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της όταν λόγω το ότι μεγάλωσε πολύ γρήγορα η κοιλιά της -δίδυμα ήταν αυτά- και δεν μπορούσε να το κρύψει άλλο, αλλάζοντας τις προηγούμενες δηλώσεις του εκπροσώπου της που αρνιόταν το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.



Mila Kunis


Η Mila Kunis επιβεβαίωσε ότι περιμένει το παιδί του Ashton Kutcher τον Μάιο στην εκπομπή της Ellen Degeneres, ενώ λίγες μέρες… εβδομάδες… μήνες, αρνιόταν κατηγορηματικά να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση των δημοσιογράφων κι ας έδειχνε σε όλους την φουσκωμένη κοιλίτσα της φορώντας κολλητά ρούχα.


Christina Aguilera


Η Christina Aguilera, η άσπρη τραγουδίστρια με την φωνή μαύρης, ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media που φαίνεται ολοκάθαρα η φουσκωμένη κοιλιά της, καθώς φοράει ένα κολλητό μπλε φόρεμα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Aguilera είναι έγκυος αλλά καθυστέρησε να το ανακοινώσει όπως και επτά σχεδόν χρόνια πριν στην πρώτη της εγκυμοσύνη.


Eva Mendes


Και τώρα WARNING: Κορίτσια καθίστε σε μία καρέκλα, μια πολυθρόνα ή έστω στο πάτωμα γιατί δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσετε την είδηση που ακολουθεί. Η Eva Mendes διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Ryan Gosling, με τον οποίο διατηρεί σχέση από το 2011. Η είδηση αυτή ακουγόταν από τον Απρίλιο αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε έως αυτές τις μέρες που η κοιλιά άρχισε να «πετάει» πολύ. Όταν γεννηθεί το μωρό και ο Gosling γίνει πατέρας ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Δεν θα ανήκει πλέον σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό -όχι ότι πριν άνηκε πέρα των ονείρων.


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου