Σα δυο σταγόνες νερό: Παιδιά που μοιάζουν με τους διάσημους γονείς τους


ΔΙΑΣΗΜΕΣ MINI VERSIONS

Ξέρουμε ότι τα γονίδια είναι μεγάλη υπόθεση στην εμφάνιση ενός ανθρώπου, αυτό όμως δεν ισχύει και πάντα, καθώς πολλές φορές τυχαίνει να βλέπουμε κάποιο παιδάκι που δε μας θυμίζει σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους που το δημιούργησαν.

Από την άλλη, υπάρχουν και τα παιδιά εκείνα που μοιάζουν με μικρούς κλώνους των γονιών τους, κάτι που συναντάμε αρκετά συχνά και στον χώρο της showbiz.

KATIE HOLMES - SURI CRUISE


Η πιο διάσημη (και λίγο κακομαθημένη) μικρή celebrity, ξεκίνησε να τραβά το ενδιαφέρον όλων από κούνια ενώ πλέον έχει εξελιχθεί σε μια λιλιπούτεια fashionista. Εκτός από το star quality του μπαμπά της, Tom Cruise, η μικρή Suri κληρονόμησε την τέλεια εμφάνιση της μαμάς της, αφού τόσο το γλυκό της πρόσωπο όσο και η λεπτεπίλεπτη φιγούρα της θυμίζουν είναι μια μίνι εκδοχή της Katie Holmes.


DAVID BECKHAM - ROMEO BECKHAM


Τέτοια εμφάνιση κρίμα θα ήταν να μη διαιωνισθεί. Ο Romeo Beckham, ένας από τους τρεις γιους του David και της Victoria, θυμίζει τον μπαμπά του σε απίστευτο βαθμό. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται να ακολουθήσει την ίδια πορεία στα γήπεδα, σίγουρα όμως θα συνεχίσει την παράδοση του μπαμπά του να καίει γυναικείες καρδιές.


ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ - ΟΥΡΣΟΥΛΑ & ΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ


Το πανέμορφο μοντέλο, κόρη του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή Νίκου Νομικού, εκτός από τα μάτια του μπαμπά πήρε και τη γοητεία της μαμάς της. Η Δούκισσα Νομικού, αν και ξανθιά πλέον, μοιάζει ιδιαίτερα με τη μητέρα της Ούρσουλα, την οποία άνετα θα περνούσαμε για τη μεγάλη της αδερφή.


GWYNETH PALTROW - APPLE MARTIN


Η ψιλόλιγνη ηθοποιός με το αξιοζήλευτο σώμα και το αριστοκρατικό στυλ έχει μία εξίσου εντυπωσιακή κορούλα, καρπό του έρωτά της με τον frontman των Coldplay, Chris Martin. Η μικρή (με το πολύ εμπνευσμένο όνομα Apple) διαθέτει ένα πρόσωπο που θυμίζει απίστευτα εκείνο της μητέρας της, ενώ σίγουρα πρόκειται να αποκτήσει και εκείνη τους δικούς της θαυμαστές όταν μεγαλώσει.


JULIANNE MOORE - LIV FREUNDLICH


Ίσως ο ορισμός του mini-me, η μικρή κόρη της κοκκινομάλλας ηθοποιού δε θα μπορούσε να της μοιάζει περισσότερο. Τα ίδια κόκκινα μαλλιά και η ίδια κατάλευκη επιδερμίδα κάνουν μαμά και κόρη ένα απίστευτα χαριτωμένο δίδυμο που κλέβει τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθεί.


REESE WITHERSPOON - AVA PHILLIPPE 


Η μεγάλη κόρη της όμορφης ηθοποιού θα μπορούσε κάλλιστα να μας ξεγελάσει παριστάνοντας πως είναι εκείνη.
Με γονείς δύο πανέμορφους ανθρώπους, τη Reese Witherspoon και τον Ryan Phillippe, η νεαρή κατάξανθη Ava φαίνεται πως κληρονόμησε σε μεγαλύτερο βαθμό την εξωτερική εμφάνιση της μαμάς της.


ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ - ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ


Η «Απόλυτη Ελληνίδα σταρ» λατρεύει την κόρη της όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, αφού στο πρόσωπό της βλέπει τον εαυτό της. Όπως και όλοι εμείς.

Η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση, εκτός από το εκκεντρικό τους στυλ μοιράζονται και τα ίδια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, μοιάζοντας περισσότερο με αδελφές παρά με μαμά και κόρη. Άραγε ο γιος της Σοφίας σε ποιον θα μοιάσει μεγαλώνοντας;


instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου