Τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια της ελληνικής showbiz


Γιατί όπως λέει και το τραγούδι, ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο, οι πικραμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο.

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος



Σίγουρα ο γάμος τους, το 2001 ήταν το γεγονός εκείνης της χρονιάς. Το διαζύγιό τους όμως, το 2010, χωρίς καμία υπερβολή, ήταν το γεγονός της δεκαετίας. Τέσσερα χρόνια μετά, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν αφήσει στην άκρη τις αγωγές, τα ασφαλιστικά μέτρα, τον πόλεμο για την περιουσία και σιγά σιγά επικοινωνούν όλο και καλύτερα. Ένας επίλογος σε έναν παραμυθένιο γάμο που έγινε με ένα ανακοινωθέν, το οποί ανάμεσα στα άλλα ανέφερε: «Έπειτα από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους».

Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινού



Μετά από 20 χρόνια κοινής ζωής -18 ήταν παντρεμένοι- οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, κάνοντάς το γνωστό σε όλους με ένα ανακοινωθέν, όπως ακριβώς είχε κάνει και η κουμπάρα τους, Ελένη Μενεγάκη.  «Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια»


Νατάσα Θεοδωρίδου-Ανδρέας Φουστάνος



Στην περίπτωσή τους δεν είχαμε κανένα κοινό ανακοινωθέν. Ακόμα και σήμερα σπάνια κάνουν δηλώσεις γύρω από το θέμα αυτό, αλλά ποτέ δεν αναφέρονται ουσιαστικά σε αυτό. Τι είχε συμβεί κανείς δεν ξέρει, μόνο άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον. Ένα πάντως από τα πολλά σενάρια, είναι πως ο γνωστός πλαστικός χειρουργός είναι πως είχε ζητήσει από την τραγουδίστρια να αποσυρθεί από τις πίστες και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, κάτι που εκείνη δεν ήθελε με τίποτα.


Ανδρέας Μικρούτσικος-Δήμητρα Ρουμπέση



Ήταν ένας γάμος που τον είχε παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα, μια και είχε προβληθεί σχεδόν ολόκληρος live από το star channel. Ώσπου ήρθαν τα πρώτα σύννεφα. Η Δήμητρα Ρουμπέση δήλωσε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα έπαιξε όλα για όλα, και βαθιά συγκινημένος ζήτησε μέσα από την εκπομπή του να τα ξαναβρούν. Εκείνη δεν το δέχτηκε ποτέ.


Έλλη Κοκκίνου-Παναγιώτης Βασιλειάδης



Είχαν πάνω από δέκα χρόνια σχέση και αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους όμως κράτησε μόνο τρία χρόνια. Οι φήμες υποστηρίζουν πως ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσά τους. Οι δυο τους αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα του τελευταίου καιρού και έχουν αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου τους.


Ρούλα Κορομηλά-Νάσος Γαλακτερός



Ο Νάσος Γαλακτερός είχε δηλώσει πως το διαζύγιό τους, μετά από επτά χρόνια γάμου, ήταν «Αποτέλεσμα φυσικής φθοράς», ενώ η παρουσιάστρια είχε τονίσει πως «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρι. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο».


Τόλης Βοσκόπουλος-Τζούλια Παπαδημητρίου



Ακόμα και τώρα, μετά από τόσα χρόνια, δεν έχουν σταματήσει οι τσακωμοί μεταξύ τους. Ένας ήρεμος γάμος, αλλά ένα τόσο θορυβώδες διαζύγιο που αναστάτωσε όλη την Ελλάδα. Και στη μέση ένα κορίτσι, η Χαρά που μεγάλωσε μέσα στα φώτα και σε κάθε έξοδό της όλοι οι δημοσιογράφοι την προσεγγίζουν και τη ρωτούν αν έχει σχέσεις με τον πατέρα της. Η απάντηση θα δοθεί στα δικαστήρια. Στην ιστορία πάντως έχει μείνει η φράση της Τζούλιας Παπαδημητρίου: «Εγώ είμαι μάγκας, ο κος Βοσκόπουλος είναι δάγκας».


Βίκυ Καγιά-Νίκος Κριθαριώτης



Τρία χρόνια μόλις κράτησε ο γάμος τους. Έτσι, αντί τον περσινό Ιούλιο να γιορτάσουν την επέτειό τους, αποφάσισαν να τον διαλύσουν. Στην αρχή κανείς τους δεν επιβεβαίωνε τις φήμες που κυκλοφορούσαν, όμως σύντομα αναγκάστηκαν να πουν την αλήθεια. Ένα χρόνο μετά έχουν και οι δυο τους ξαναφτιάξει τη ζωή τους.


Αλίκη Βουγιουκλάκη-Δημήτρης Παπαμιχαήλ



Ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της μεγάλης οθόνης που αποφάσισε να παντρευτεί. Ο γάμος τους έγινε φυσικά το Νο1 θέμα, ενώ ο χωρισμός τους εξακολουθεί να μας απασχολεί ακόμα και σήμερα -κάθε τόσο καινούργιες πληροφορίες έρχονται στο φως. Μια από αυτές πως ο γαμπρός έσπασε στο ξύλο τη νύφη, την πρώτη νύχτα του γάμου τους.


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου