Φως στο Τούνελ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και νέα δεδομένα στην υπόθεση του μικρού Μπεν


Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του μικρού Μπεν

Οι νέες αποκαλύψεις του «Φως στο Τούνελ», της άκρως επιτυχημένης εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη που προσελκύει κάθε Παρασκευή βράδυ το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, στην υπόθεση του μικρού Μπεν, κάνουν ήδη το γύρο του πλανήτη και δρομολογούν νέες εξελίξεις στις χρόνιες έρευνες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ένας Έλληνας επιχειρηματίας που μπήκε στη φυλακή για οικονομικούς λόγους και σήμερα ζει μόνιμα στη Γερμανία, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, ύστερα από 24 χρόνια.

Ο ίδιος, τόνισε πως ο μικρός Μπεν που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991, έπεσε θύμα απαγωγής από Ρομά και μάλιστα γνωρίζει και το όνομα της οικογένειας που τον πήραν, το οποίο σχετίζεται και με τις έρευνες που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η οικογένεια του αγοριού.


Συγκεκριμένα  είπε πως βρήκαν τον Μπεν στο δρόμο, τον κοίμισαν και τον έκρυψαν στην καρότσα φορτηγού κάτω από τα καρπούζια που πουλούσαν, γι’ αυτό και έφυγαν από το νησί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί -τις πληροφορίες αυτές, τις έμαθε το διάστημα που ήταν πίσω από τα κάγκελα.

Επιπλέον, ένας νεαρός επικοινώνησε με την εκπομπή, υποστηρίζοντας πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν. Τότε η Αγγελική Νικολούλη του ζήτησε να δώσει δείγμα DNA για να σιγουρευτούν όλοι, ενώ αμέσως στάλθηκαν φωτογραφίες του νεαρού στην αστυνομία του Γιορκσάιρ και σύμφωνα με τα συμπεράσματα των ειδικών, δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του Μπεν όπως θα ήταν αυτός σήμερα.

Παράλληλα η ομάδα των ερευνητών αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος είχε δώσει ξανά στο παρελθόν δείγμα DNA, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Η μητέρα όμως του Μπεν ζήτησε να γίνει επανεξέταση, λόγω της επιμονής του, όπως αναφέρει το anikolouli.gr.
Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη εκπομπή.



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου