Σε μηχανική υποστήριξη η κόρη της Whitney Houston – «Φλερτάρει» με τον θάνατο


Κρισιμές ώρες για την 21χρονη.

Αναίσθητη στη μπανιέρα της βρέθηκε η κόρη της Whitney Ηοuston και του Βοbbi Brown, Kristina, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όλα αυτά συνέβησαν, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν τα τρία χρόνια από το θάνατο της μητέρας της που κι εκείνη βρέθηκε νεκρή στη μπανιερά της μετά από χρήση ουσιών.

Μπορεί οι πρώτες βοήθειες να της παρασχέθηκαν άμεσα, παρ' όλα αυτά η Bobbi Kristina Brown δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον κι όπως αναφέρει ρεπορτάζ του CNN, αναπνέει χάρη στα μηχανήματα και παραμένει σε κώμα, ενώ η κατάσταση του εγκεφάλου της θα μπορέσει να γίνει γνωστή όταν ελαττωθούν τα ηρεμιστικά που της χορηγούνται.

«Η δραστηριότητα του εγκεφάλου της είναι πολύ μικρή, καθώς πιστεύεται ότι έμεινε αρκετές ώρες χωρίς οξυγόνο», αποκαλύπτει πηγή το αμερικανικό «People».

Aπαραγόρητος είναι και ο Bobbi Brown, καθώς φοβάται μην χάσει τη κόρη του με τον ίδιο τρόπο που έχασε και την αγαπημένη σύζυγό του.

«Πέρασε δύσκολα, μετά την απώλεια της Whitney Houston Θα είναι ακόμα χειρότερο, αν χάσει την κόρη του με τον ίδιο τρόπο», εξομολογείται η ίδια πηγή και αποκαλύπτει πως η ανάκαμψη της Bobbi Kristina είναι τεχνικά δυνατή, ωστόσο, αν αυτό συμβεί, θα πρόκειται για θαύμα.


faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου