Πέντε super δυνάμεις που έχουν όλες οι μαμάδες


Όταν μια γυναίκα γίνεται μανούλα, είναι λες και μαζί με το μωράκι της απόκτα και διάφορες super – δυνάμεις, που θα της φανούν όχι μόνο χρήσιμες, αλλά και απολύτως απαραίτητες στο μέλλον.
Ας δούμε τις πέντε πιο σημαντικές από αυτές, σύμφωνα με το mother.gr:


Τα μαγικά χεριά που γιατρεύουν τα πάντα. Πονάει η κοιλίτσα; Χτύπησε στο ποδαράκι; Το μόνο που χρειάζεται είναι να το χαϊδέψει ή να τρίψει απαλά λίγο η μαμά με το χέρι της και αμέσως γίνεται καλά.

Το διάβασμα της σκέψης. Είναι αυτή η φοβερή ικανότητα που έχει κάθε μαμά να ξέρει πάντα τι θέλει ή τι πρόκειται να κάνει το παιδί της, πριν καν της το πει.


Τα αυτιά-ανιχνευτές ήχων. Μια μαμά μπορεί να ακούσει κάτι που γίνεται στο σαλόνι, ενώ εκείνη πλένει τα πιάτα στην κουζίνα και φυσικά να ξεχωρίσει τηνφωνή ή το κλάμα του παιδιού της σε μια παιδική χαρά γεμάτη με δεκάδες πιτσιρίκια που ουρλιάζουν.


Το πιάσιμο στον αέρα. Όταν έχεις μικρά παιδιά τα μικροατυχήματα είναι μέρος της καθημερινότητας. Πόσες φορές δεν έχετε πιάσει στον αέρα ένα ποτήρι, ένα μπιμπερό ή ένα πιάτο γεμάτο φαγητό λίγο πριν προσγειωθούν στο πάτωμα;


Η ικανότητα να βρίσκει τα πάντα. Που είναι η θήκη της πιπίλας, το αγαπημένο του αρκουδάκι, το φόρεμα της Barbie, το βιβλίο με τις ιστορίες, το κομμάτι του παζλ, ο κίτρινος μαρκαδόρος και το χαμένο βατραχοπέδιλο; Μην ανησυχείτε, η μαμά είναι εδώ και βρίσκει τα πάντα! (Σημείωση: Αυτή είναι μια super-δύναμη που κανένας άνδρας στον κόσμο δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ!).


Πηγή: govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου