Οι πιο δημιουργικές προτάσεις γάμου που πρέπει να δει ο φίλος σου


Προσοχή! Πάρε χαρτομάντιλα πριν ξεκινήσεις να τα δεις.

Είσαι μία από αυτές που λατρεύουν τους γάμους και ονειρεύεσαι τον δικό σου από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου; Τότε αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε σένα! Εδώ θα βρεις μερικές από τις πιο δημιουργικές βιντεοσκοπημένες προτάσεις γάμου του YouTube. Φυσικά δεν θα κάνεις εσύ την πρόταση αλλά τυχαία όταν εκείνος θα κάθεται δίπλα σου και εσύ στο laptop άφησε την σελίδα αυτή ανοιχτή και πήγαινε στο μπάνιο. Θα το πιάσει το υπονοούμενο! Δεν θέλεις να σου κάνει πρόταση γάμου στο εστιατόριο ενός παραλιακού club μαζί με τα έφηβα παιδιά να ξεσαλώνουν. Όχι, δεν είναι τυχαίο το παράδειγμα... Πάρε τα χαρτομάντιλα σου και ξεκινάμε!

Dean & Jennifer



Ο Dean ήθελε να κάνει τα γενέθλια της Jennifer αξέχαστα κάνοντας την πρόταση γάμου 365 φορές! Είχε προετοιμάσει ένα βίντεο από τον προηγούμενο χρόνο όπου έγραφε κάθε μέρα σε ένα χαρτί να τον παντρευτεί χωρίς εκείνη να γνωρίζει τίποτα.

Colton & Taylor



Ο Colton είναι snowboarder και κατάφερε να πείσει την κοπέλα του μέσω τηλεφώνου πως είχε τραυματίσει την πλάτη του και ήταν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε όντως κανείς!

Matt & Ginny




Ο Matt προτίμησε τον κινηματογράφο ως μέσο. Δημιούργησε ένα trailer ταινίας όπου ζητούσε το χέρι από τον πατέρα της Ginny το οποίο προβλήθηκε όταν πήγε να δει εκείνη ταινία. Η συνέχεια μέσα στο βίντεο.


followme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου