Το 1987 Απήγαγαν το Μωρό της. 23 Χρόνια Μετά, η Μητέρα του Μαθαίνει την Τρομακτική Αλήθεια...


Το 1987, η Joy White μετέφερε την τριών εβδομάδων κόρη της, Carlina, σε πυρετώδη κατάσταση, στο νοσοκομείο του Χάρλεμ στην Νέα Υόρκη.
Τότε, έζησε τον εφιάλτη της κάθε μητέρας.

Η Carlina, αποχωρίστηκε την μητέρα της για να την φροντίσουν και να της βάλουν ορό. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας, μια γυναίκα ντυμένη με στολή νοσοκόμας, μπήκε στο νοσοκομείο.

Αφαίρεσε τον ορό από το χέρι της Carlina και την απήγαγε. Η απαγωγέας, Ann Petty, πήρε την Carlina sto Connecticut και μετά στην Georgia, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μια οικογένεια. Έχει συμβεί ξανά σε οικογένειες, να απαχθούν τα παιδιά τους από το νοσοκομείο και να βρεθούν χρόνια μετά από σύμπτωση ή και καθόλου.

Η υπόθεση αυτή, τράβηξε την προσοχή καθώς ήταν η πρώτη φορά που συνέβη στην Νέα Υόρκη και μια αμοιβή 10.000 $ προσφέρθηκε για την ασφαλή επιστροφή της μικρούλας. Έντυπα κολλήθηκαν παντού.

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση και η Carlina έμεινε χαμένη για 23 χρόνια, ενώ η Joy και ο άντρας της Carl, προσεύχονταν για την επιστροφή της κόρης τους.

Και τότε μια μέρα, η προσευχή τους εισακούστηκε.

Δείτε πώς η ίδια η Carlina ακολουθώντας το ένστικτό της και συνδυάζοντας γεγονότα της ζωής της βρήκε την πραγματική της οικογένεια.


To 1987, η Joy White πήγε στο νοσοκομείο την τριών εβδομάδων κόρη της που είχε πυρετό. Και μετά συνέβη το αδιανόητο…

Μια γυναίκα ντυμένη νοσοκόμα χώθηκε στο νοσοκομείο και απήγαγε το μωρό της, την Carlina.


H ιστορία τράβηξε την προσοχή του κόσμου καθώς η Joy και ο σύζυγός της Carl εμφανίστηκαν στην τηλεόραση ικετεύοντας τον απαγωγέα να επιστρέψει το κοριτσάκι τους.

Πέρασαν χρόνια, δεκαετίας και η Joy δεν εγκατέλειψε ποτέ την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα ξανάβλεπε την κόρη της, αλλά δεν φαινόταν να υπάρχει και κάποια ελπίδα.


Η “νοσοκόμα” που απήγαγε την Carlina, ήταν η Ann Netty. Αφού είχε πρόβλημα να τεκνοποιήσει, η Ann, απήγαγε την Carlina και την μεγάλωσε σαν δική της κόρη, φωνάζοντάς την “Netty”.

Την πήρε μακριά από την Νέα Υόρκη αρχικά στο Connecticut και στην συνέχεια στην Georgia – πολλά χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της.-


Αλλά η Carlina είχε υποψίες για τις ρίζες της και την πραγματική της γέννηση όταν στα γενέθλια των 16 της χρόνων, συνειδητοποίησε πως δεν έμοιαζε με κανέναν στην οικογένειά της.

Την ίδια χρονιά, η Carlina έμεινε έγκυος και χρειαζόταν το πιστοποιητικό γέννησής της για να κάνει τον προγεννετικό έλεγχο. Ζήτησε από την “μητέρα” της να της δώσει το πιστοποιητικό αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Η Carlina, που ήταν ήδη καχύποπτη, έψαξε στα πράγματα της Ann και βρήκε ένα πιστοποιητικό το οποίο πίστεψε πως ήταν αυτό που έψαχνε αλλά όταν το έδωσε στις αρμόδιες αρχές, την κατηγόρησαν πως έχει κλέψει την ταυτότητα κάποιας άλλης γυναίκας καθώς το πιστοποιητικό ήταν πλαστό.



Όταν η Carlina έφερε αντιμέτωπη την Ann μπροστά στην πραγματικότητα για το πιστοποιητικό, η Ann, παραδέχτηκε πως δεν ήταν η βιολογική της μητέρα, αλλά της είπε ακόμα ένα σκληρότερο ψέμα.

“Η μητέρα σου σε εγκατέλειψε” της είπε “και δεν ξαναγύρισε ποτέ”.


Τότε η Carlina αποφάσισε να κάνει μόνη της κάποια έρευνα κι ας μην είχε πολλά στοιχεία. Επτά χρόνια μετά, η Carlina, μπήκε και στο site του Εθνικού Κέντρου για εγκαταλελειμμένα και αγνοούμενα παιδιά.

Και μετά είδε αυτή τη φωτογραφία. Ήταν η φωτογραφία της αγνοούμενης Carlina White και ένα σκίτσο για το πώς έπρεπε να είναι σήμερα.

Η Carlina – ακόμα Netty τότε – πίστεψε πως οι φωτογραφίες και το σκίτσο της έμοιαζαν και τότε έκανε το τηλεφώνημα που άλλαξε την ζωή της.


Η Carlina, κάλεσε την Joy White, που ειδοποίησε την αστυνομία. Προχώρησαν σε εξέταση DNA που επιβεβαίωσε πως η Joy ήταν στην πραγματικότητα η βιολογική μητέρα του κοριτσιού.

Το 2010, 23 χρόνια μετά, η Joy επανενώθηκε με την κόρη της, η οποία με το πείσμα και την εξυπνάδα της κατάφερε να βρει τις ρίζες της.

Η Ann Petty καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για απαγωγή.

Μπορείτε να δείτε στο video περισσότερα για αυτή την εκπληκτική ιστορία!



Πηγή: www.diaforetiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου