Καπνίζεις;Δες τι να κάνεις για να μη ξαναμυρίσει ποτέ τσιγαρίλα το σπίτι σου


Ειδικά τώρα που κάνει κρύο, κάθεσαι κουκουλωμένος-η στον καναπέ και δεν έχεις την πολυτέλεια που είχες το καλοκαίρι να αράζεις στο μπαλκόνι και να καπνίζεις εκεί.
Επειδή, όμως, ακόμα δεν έκοψες το κάπνισμα αποζητάς λύσεις για να μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Εμείς, βρήκαμε τρόπους να καπνίζεις μέσα στο σπίτι αλλά παράλληλα και συμβουλές που αν τις ακουλουθήσεις το σπίτι σου δεν θα ξαναμυρίσει ποτέ τσιγαρίλα.

  1. Άσε ανοιχτό τον απορροφητήρα: Ειδικά όταν έχεις κόσμο και καπνίζετε όλοι μαζί μην ξεχνάς να αφήνεις τον απορροφητήρα ανοιχτό.
  2. Άναψε αρωματικά κεριά: Καλό θα ήταν όταν ανάβεις τσιγάρο να έχεις δίπλα σου και ένα αναμμένο κερί. Για να μην ξοδευτείς, φτιάξε μόνος σου τα δικά σου κεριά.
  3. Βάλε μαγειρική σόδα στα έπιπλά σου: Το βράδυ πριν ξαπλώσεις να κοιμηθείς, ρίξε στα υφασμάτινα έπιπλά σου (σκαμπό, καρέκλες, καναπέ) αρκετή ποσότητα μαγειρικής σόδας. Το πρωί όταν ξυπνήσεις απορρόφησε την σκόνη της σόδας με την ηλεκτρική σκούπα και θα δεις ότι αμέσως τα έπιπλά σου θα ξεμυρίσουν.
  4. Αγόρασε λουλούδια: Διακόσμησε το σπίτι σου με λουλούδια. Αυτά θα κρατούν ένα απαλό λουλουδάτο άρωμα στο χώρο σου και θα καταπολεμήσουν την έντονη μυρωδιά του τσιγάρου.
  5. Μπολάκια με ξύδι: Σε μεριές που δεν φαίνονται, όπως, στην γωνία ενός επίπλου ή πίσω από την κουρτίνα τοποθέτησε μπολάκια στα οποία θα έχεις ρίξει λίγο ξύδι.
  6. Μην ξεχνάς να πετάς τα αποτσίγαρα και να αδειάζεις συνεχώς τα τασάκια: Ποτέ μην αφήνεις τα σκουπίδια με τα αποτσίγαρα μέσα στο σπίτι ειδικά όλο το βράδυ και φυσικά για να αδειάζεις τα τασάκια μην περιμένεις να γίνουν βουνό τα αποτσίγαρα.
  7. Αέρισε το κάθε πρωί και κάθε βράδυ: Μην ξεχνάς να αερίζεις το σπίτι σου τουλάχιστον μία με δύο φορές την ημέρα. Ειδικά το βράδυ και μετά από τις επισκέψεις των φίλων σου επιβάλλεται.

http://ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου