Πώς θα καμουφλάρετε τη ρίζα που έχει βγει


Μπορεί να μην πρόλαβες ή να μην είχες χρήματα για να τρέχεις για βαφές και κομμωτήρια.
Γιατί να πρέπει να την αντικρίζεις κάθε πρωί στον καθρέφτη; Ο λόγος φυσικά για την ρίζα σου που όταν βγει σου σπάει τα νεύρα. Δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι για μια ρίζα! Παρακάτω θα βρεις πώς μπορείς με τα κατάλληλα τεχνάσματα να την κρύψεις τέλεια για όσο χρειαστεί να ζήσεις με αυτήν.

ACCESSORIZE IT


Όταν πρόκειται για μαλλιά, ο πιο εύκολος αντιπερισπασμός ώστε να στρέψετε την προσοχή αλλού, δεν είναι άλλος από ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Διαλέξτε κάποια που να κολακεύουν το σχήμα του προσώπου σας και ετοιμαστείτε για πολλά βλέμματα θαυμασμού.

ΚΟΡΔΕΛΑ, Η ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ



Είτε επιλέξετε κορδέλα, είτε κάποιο άλλο χαριτωμένο αξεσουάρ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσετε ένα όμορφο touch στο look σας, κάνοντας όλους να προσέχουν αυτό και όχι τη ρίζα που έχει βγει.


ΦΡΑΝΤΖΑ, Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ



Μια μακριά φράντζα, η οποία ιδανικά θα ξεκινά από ψηλά στο κεφάλι, είναι η τέλεια λύση για να αποσπάτε την προσοχή από τις ρίζες των μαλλιών. Φροντίστε να τη φορμάρετε διαφορετικά κάθε φορά, για extra παιχνίδισμα.


ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑ, ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ



Από τους πιο εύκολους τρόπους να καμουφλάρετε τις ρίζες των μαλλιών, το κρεπάρισμα θα χαρίσει στα μαλλιά σας και ένα επιπλέον παιχνίδισμα.


XXL VOLUME



Με τη βοήθεια μιας φυσούνας ή ενός σετ μεγάλων ρόλεϊ, δημιουργήστε όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού, κρύβοντας έξυπνα την χωρίστρα σας.



ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ



Μπορεί να μη ζούμε στη Σουηδία και να μη γιορτάζουμε το λεγόμενο Midsommar, όμως ένα στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά δεν έβλαψε ποτέ. Διαλέξτε μια μέρα με λιακάδα (αν εμφανιστείτε με λουλούδια στα μαλλιά ενώ βρέχει ίσως να σας κοιτάζουν λίγο περίεργα) και ετοιμαστείτε να εισπράξετε αμέτρητα κοπλιμέντα. Η Lana Del Rey κάτι ήξερε.



TAKE IT TO THE OTHERSIDE



Αλλάξτε χωρίστρα και ετοιμαστείτε για δύο οφέλη. Πρώτον, περισσότερος όγκος στα μαλλιά και δεύτερον, το τέλειο καμουφλάζ για την άβαφη/λιπαρή ρίζα.




Η FASHIONABLE ΛΥΣΗ



Μπορεί να μοιάζει αναμενόμενο αλλά το καπέλο είναι το αξεσουάρ που όχι μόνο θα προσθέσει πόντους στυλ στην εμφάνισή σας αλλά θα σας βοηθήσει και να κρύψετε τις ρίζες των μαλλιών που θέλουν επειγόντως ρετούς. Επιλέξτε ένα σε φωτεινό χρώμα και ετοιμαστείτε να κάνετε το απόλυτο statement.



instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου