Aπίστευτες φωτο: Πώς θα είναι οι σταρ όταν γεράσουν;


Δείτε μεταξύ άλλων τον Justin Bieber  και την Lady Gaga ηλικιωμένους

Αδυσώπητος είναι ο χρόνος με όλους μας κι ας βάζει ο «πλαστικούλης» το χεράκι του: βρετανική ιστοσελίδα ανέλυσε χαρακτηριστικά προσώπων της showbiz και μας δείχνει πώς θα είναι όταν γεράσουν!
Βλέποντας ότι πολλοί χρήστες του Ίντερνετ έψαχναν φωτογραφίες των σταρ με το πέρασμα των χρόνων, η ιστοσελίδα αποφάσισε να μας τους «πασάρει» έτοιμους και, μάλιστα, με τα ίδια ρούχα, για να καταλάβουμε καλύτερα την διαφορά.



 Καμία σχέση με τον σημερινό 20χρονο δεν θα έχει ο... συνταξιούχος Justin Bieber, που μπορεί να παραμείνει στο μέλλον fashion icon τα άσπρα μαλλάκια και τις ρυτίδες, όμως, δεν θα τις γλιτώσει!




 Με ρυτίδες θα είναι και τα προσωπάκια της 32χρονης σήμερα Beyonce,




αλλά και της 29χρονης Lady Gaga, η οποία, βέβαια, μπορεί στο μέλλον να φορά ακόμα το φόρεμα – σπαλομπριζόλα με τον οποίο την είδαμε προ ετών!





 Γκριζομάλληδες και με ρυτίδες θα είναι σε μερικά χρόνια ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, που μπορεί σε περίπου δύο μήνες να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, αλλά τότε ίσως να έχουν γίνει... παππούδες.




 Αυτή, πάντως, που θα μείνει σχεδόν... ατόφια –λέμε τώρα- είναι η 33χρονη Kim Kardashian, που δεν σταματά να «πλακώνεται» σε ό,τι θεραπεία και κρέμα κατά της γήρανσης κυκλοφορεί!



parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου