Συνέλαβαν Έλληνα ηθοποιό στην Ινδία, τον πήραν σηκωτό και τον έβαλαν στο αεροπλάνο (φωτο)


Το ακούσαμε και αυτό!
Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός βρέθηκε στην Ινδία υπό την επήρεια ουσιών να κάνει διαλογισμό. Όσοι βρέθηκαν μαζί του δεν ξαναγύρισαν.

Δεν έχουν τελειωμό τα όσα εξομολογείται ο Νίκος Ζιάγκος στον Ανδρέα Θεοδώρου για το περιοδικό YES...


Με ναρκωτικά μπλέξατε;
Έχω πάει στις Ινδίες, όπου έκανα διαλογισμό και δοκιμάζαμε ότι υπήρχε και δεν υπήρχε. Ερχόταν μετά ο δάσκαλος, μας έκανε διαλογισμό, προσευχόμασταν και από τους ήχους που βγάζαμε νιώθαμε ότι κουνιέται το σύμπαν.

Τι κερδίσατε από όλο αυτό;
Κέρδισα ότι ήρθα σε επαφή με τον Θεό. Τον είδα. Αυτά τα παραισθησιογόνα που παίρναμε μας ενεργοποιούσαν την υπόφυση, το λεγόμενο τρίτο μάτι. Μόλις ενεργοποιηθεί αυτό, αμέσως ο χωροχρόνος και το σύμπαν καμπυλώνουν πάνω σου. ότι διατάξεις εκείνη τη στιγμή θα γίνει. Ακόμα και παλιρροϊκό κύμα.

Εσείς τι διατάξατε εκείνη την ώρα;
Δεν μπορώ να πω.

Τόσο κακό ήταν; 
Έκανα κάτι πάνω από το κεφάλι μου και το είδα να γίνεται. Έβαλα δέκα άτομα να μπούμε σε σχήμα άστρου και να παραγγείλουμε κάτι. Κινήσαμε ουράνια σώματα. Ο Θεός μού έδειξε ότι υπάρχει και πως ο άνθρωπος μπορεί να "διατάξει" το σύμπαν.

Αισθανθήκατε πιο δυνατός μετά από αυτό;
Πιο δυνατός; Δεν ξαναγυρνάς στην κανονική σου ζωή. Όσοι πήγαν στην Ινδία δεν ξαναγύρισαν, ο μόνος που γύρισε ήμουν εγώ.

Πώς κι έτσι;
Είχα φροντίσει για δικλείδες ασφαλείας. Είχα βγάλει εισιτήρια επιστροφής και είχα πληρώσει τέσσερις Ινδούς να έρθουν να με συλλάβουν. Τους είπα: "Ότι και να λέω, εσείς θα μου φορέσετε χειροπέδες, θα με πάρετε σηκωτό και θα με βάλετε στο αεροπλάνο".


filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου