Έλενα Παπαρίζου-Ανδρέας Καψάλης: Η πρώτη επέτειος του γάμου τους και η φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια


Η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Ανδρέα Καψάλη, καθώς δύσκολα αποχωρίζονται. Ο αρχιτέκτονας την συνοδεύει σχεδόν παντού και την φροντίζει ιδιαίτερα. Είναι γνωστό πως οι δύο τους παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καταφέρνοντας να το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό.

«Παντρευτήκαμε πάνω στα capital controls και, παρόλο που αρχικά είχαμε σκεφτεί μετά τον γάμο να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, δεν το κάναμε τελικά. Σκεφτήκαμε ότι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους μας, που μπορεί να αισθάνονταν την υποχρέωση να μας πάρουν δώρο ή να ξοδέψουν χρήματα για να φορέσουν κάτι καλό. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα κάνουμε ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους και αργότερα θα κάνουμε το ταξίδι του μέλιτος. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή με ανθρώπους που μας αγαπάνε, γιατί είναι πολλοί», δήλωσε πέρσι σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ, η Έλενα Παπαρίζου.

Όπως αποκάλυψε η Έλενα, μέσω των social media, έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από το γάμο τους. Η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί την χαρά της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στο Instagram μια selfie με τον σύζυγο της. Μη μπορώντας να κρύψει την χαρά της, στην λεζάντα έγραψε: «Έναν χρόνο παντρεμένοι σήμερα»! Οι ευχές από το κοινό που την ακολουθεί ήταν πολλές.

Δείτε το στιγμιότυπο:



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου