Πως είναι στην πραγματική ζωή οι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones;


Είστε και εσείς ένας από τους εκατομμύρια λάτρεις της σειράς Game of Thrones;
Είναι γεγονός πως είναι απόλυτα επιτυχημένη και έχει κατακτήσει την καρδιά μας.

Αν ναι, θα απολαύσετε να δείτε πως είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες έξω από το Γουέστερος χωρίς περούκες, χωρίς τα σημάδια τους και τα περίτεχνα κοστούμια που φορούν.

Δείτε και απολαύστε τους παρακάτω.

 Λένα Χίντεϊ – Σέρσεϊ Λάννιστερ




Στη πραγματική ζωή η μελαχρινή ηθοποιός φαίνεται να είναι το αντίθετο της ξανθιάς Cersei Lannister. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να αρνηθούμε, η Λένα Χίντεϊ είναι μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης.

 Κιτ Χάριγκτον – Τζον Σνόου





Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Τζον Σνόου επέστρεψε. Δεν είναι το πιο όμορφο ζόμπι που έχετε δει ποτέ; Στην πραγματική ζωή ο Κιτ Χάριγκτον μοιάζει ακριβώς όπως ο μακρυμάλλης χαρακτήρας του Game of Thrones.

Εμίλια Κλαρκ – Ντενέρις Ταργκέριαν




Η Ντενέρις Ταργκέριαν επίσης γνωστή και ως Καλίσι, έχει γίνει ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς. Το όνομα της ηθοποιού είναι Εμίλια Κλαρκ και ακόμη κι αν στην πραγματική ζωή δεν έχει το ίδιο χρώμα μαλλιών, παραμένει χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο ελκυστικές διασημότητες του πλανήτη.


Καρίς φαν Χάουτεν – Μελισάνδρα





Τώρα ξέρουμε πως είναι η Μελισάνδρα ή αλλιώς the Red Woman εμφανισιακά. Αλλά στην πραγματική ζωή η Ολλανδή ηθοποιός Καρίς φαν Χάουτεν δεν χρειάζεται μαγικό περιδέραιο για να μοιάζει νέα και όμορφη όλη την ώρα.

Μέισι Γουίλιαμς – Άρια Σταρκ




Η Άρια απεικονίζεται ως ένα αγοροκόριτσο που θα προτιμούσε να παίζει με ένα σπαθί παρά να τελειοποιήσει τους τρόπους της. Την υποδύεται η Μέισι Γουίλιαμς, μια έφηβη που ξέρει πώς να φορέσει μακιγιάζ, να φτιάχνει τα μαλλιά της και να εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί.

Ρόρι Μακ Κάν – Σάντορ Κλέγκεϊν




Η μαγεία του μακιγιάζ. Η μεγάλη ουλή που χαρακτηρίζει τον Σκύλο (The Hound) εξαφανίζεται όταν ο Ρόρι ΜακΚάν, ο ηθοποιός που τον υποδύεται, εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί. Ο Ρόρι μοιάζει καλός, δεν νομίζετε;

Νάταλι Ντόρμερ – Μάργκαιρυ Ταϊρέλ




Η φιλόδοξη Μάργκαιρυ Ταϊρέλ παίζεται από την Νάταλι Ντόρμερ.  Η κομψή και ευέλικτη ηθοποιός, ξύρισε το μισό της κεφάλι για τον ρόλο της ως Cressida στην ταινία The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος I αλλά είναι εξίσου όμορφη με και χωρίς το κοστούμι της.


Γκουέντολιν Κρίστι – Μπριέν του Ταρθ




Ποιος είπε πως οι ψηλές αθλητικές γυναίκες δεν μπορούν να είναι και αρκετά θηλυκές; Το τέλειο παράδειγμα είναι η Γκουέντολιν Κρίστι, η ηθοποιός που παίζει την Μπριέν του Ταρθ και φαίνεται απολύτως όμορφη εκτός των πλατό.


Τζον Μπράντλεϊ-Γουέστ – Σάμγουελ Τάρλυ




Στην πραγματική ζωή, ο Τζον Μπράντλεϊ-Γουέστ είναι τόσο αξιολάτρευτος όσο και ο χαρακτήρας που υποδύεται, ο καλύτερος φίλος του Τζον Σνόου, Σάμγουελ Τάρλυ.




Ίβαν Ρίον – Ράμσεϊ Μπόλτον




Ο Ίβαν Ρίον έγινε διάσημος με την εξαιρετική και πειστική ερμηνεία του κακού Ράμσεϊ Μπόλτον, ενός από τους πιο σκληρούς ρόλους της σειράς. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι επίσης καταξιωμένος μουσικός και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το περασμένο έτος.

Άιζακ Χέμπστεντ-Ράιτ – Μπράντον Σταρκ




Ήταν ένα χαριτωμένο μικρό αγόρι και ξαφνικά.. Τον είδαν όλοι να μεγαλώνει στην 6 σεζόν. Ο Άιζακ Χέμπστεντ-Ράιτ (Μπράντον Σταρκ) είναι πλέον 17 ετών.


Σόφι Τέρνερ – Σάνσα Σταρκ




Γνωρίζατε πως η Σόφι Τέρνερ είναι φυσική ξανθιά; Η όμορφη ηθοποιός με τα πράσινα μάτια χρειάζεται να βάφει τα μαλλιά της κόκκινα για τον ρόλο της Σάνσα Σταρκ, της πραγματικής κόρης του Ένταρντ Σταρκ. Φαίνεται πιο ευτυχισμένη στην πραγματική ζωή.


Τζακ Γκλίσον – Τζόφρυ Μπαράθηον




Η ερμηνεία του Τζακ Γκλίσον ως κακό βασιλεία Τζόφρυ ήταν τόσο πειστική με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που τον βλέπουν στον δρόμο να τον προσβάλουν. Στην πραγματικότητα, ο Τζακ είναι απλά ένας εκπληκτικός ηθοποιός και επίσης ένας πολύ καλός και ευγενικός άνθρωπος.

Τζέισον Μομόα – Καλ Ντρόγκο




Ο Καλ δεν μοιάζει και πολύ διαφορετικός στην πραγματική ζωή. Κρατά τη στάση του κακού αγοριού, τα γένια και τον αισθησιασμό του.


Τομ Βλάστσιχα – Ζάκεν Χ’γκαρ




Φίλος ή εχθρός της Άρια, δεν είμαστε σίγουροι ακόμη, αλλά αυτός ο μυστήριος χαρακτήρας σίγουρα μας αιχμαλωτίζει. Ο Τομ Βλάστσιχα παίζει τον Ζάκεν Χ’γκαρ και σαφώς προτιμά ένα πιο σοφιστικέ στιλ στην πραγματική του ζωή.


tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου