Είναι επίσημο: Απέσυρε την αίτηση διαζυγίου γιατί περιμένει το παιδί του!


Η αίτηση διαζυγίου είναι πλέον παρελθόν

Είχαμε ακούσει ότι η Μέγκαν Φοξ και ο αγαπημένος της Μπράϊαν Όστιν Γκριν αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι απέσυραν την αίτηση διαζυγίου. Στις 28 του περασμένου Αυγούστου ήταν που η χολιγουντιανή ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 42χρονο σύζυγό της, κάτι που αποτελεί παρελθόν, αφού το μωράκι που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο μαρτυρεί ότι είναι και πάλι κοντά.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το διάσημο ζεύγος αποφάσισε να ανακοινώσει και επίσημα τα χαρμόσυνα νέα. Με ένα γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Καλιφόρνια οι δυο τους γιόρτασαν το ευτυχές γεγονός, αφού η Μέγκαν αποφάσισε να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου. Η 30χρονη ηθοποιός έλαμπε από ευτυχία μέσα στο maxi μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, ενώ η φουσκωμένη της κοιλίτσα τράβηξε δικαιωματικά όλα τα φωτογραφικά φλας.


«Η Μέγκαν και ο Μπράϊαν ζουν ξανά με τα αγόρια τους, όλοι μαζί, στο Μαλιμπού«, λέει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού και συμπληρώνει: «Είναι πολύ χαρούμενοι και περιμένουν πως και πως να έρθει στον κόσμο το μωράκι τους! Όσο καιρό ήταν χωρισμένοι, ο Μπραϊαν δεν σταματούσε να ελπίζει πως η Μέγκαν θα αλλάξει γνώμη για το διαζύγιο και είναι πολύ ευτυχισμένος που το έκανε τελικά. Και οι δυο δούλεψαν σκληρά ώστε να δουν τι συνέβη και να λύσουν τα προβλήματα στο γάμο τους».

Η Μέγκαν και ο Μπράιαν έχουν αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά, τον Νόα και τον Μπόντι και η ευτυχία τους σε λίγους μήνες θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο!

Με το καλό!


marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου