6 πράγματα που ξεχνάς να πάρεις μαζί σου στην παραλία


Θυμήσου να τα πάρεις την επόμενη φορά που θα πας για μπάνιο

 Η τσάντα παραλίας έχει συνήθως μπόλικα πράγματα, 4-5 μαγιό για να χουμε να αλλάζουμε και να εντυπωσιάζουμε, πολλά αντηλιακά, αφού κουβαλάμε μαζί μας και περσινά και προπέρσινα -κι ας έχουν τελειώσει, λυπόμαστε να τα πετάξουμε- ακόμη περισσότερα λάδια μαυρίσματος, 2-3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου και φυσικά την πετσέτα μας! Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια βασικά πράγματα που ξεχνάμε να πάρουμε μαζί μας στην παραλία και η αλήθεια είναι ότι θα έκαναν την παραμοννή αμς στις αμμουδιές ακόμη πιο εύκολη, ακόμη πιο ευχάριστη!

Αυτά είναι τα 6 πράγματα που ξεχνάς να πάρεις μαζί σου στην παραλία…

#1 Ακουστικά τηλεφώνου… που να δουλεύουν! Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικό πράγμα την ώρα που κάνεις ηλιοθεραπεία από το να ακούς μουσική!

#2 Μία διάφανη αδιάβροχη θήκη! Εκεί μπορείς να έχεις τα κλειδιά σου, ψιλά για νερό, ακόμη και το κινητό σου τηλέφωνο, ου δεν θα έχουν φόβο να βραχούν, ούτε να γεμίσουν και άμμο.

#3 Ένα θερμός με παγωμένο νερό! Απαραίτητο για την ενυδάτωση του οργανισμού

#4 Μαντηλάκια καθαρισμού! Έτσι, θα βγάλεις τη λιπαρότητα που δημιουργεί το αντηλιακό ή τα λάδια μαυρίσματος. Μάλιστα, μπορείς να ανανεώσεις γρήγορα και να αφαιρέσεις τη βρωμιά και το λάδι σε χρόνο dt.

#5 Ένα μακρυμάνικο καφτάνι! Όταν σχεδιάζεις ένα ταξίδι στην παραλία, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι μια ξαφνική στροφή του καιρού. Κακώς! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρουν οι μπόρες του καλοκαιριού

#6 Μία παλέτα μακιγιάζ! Το ξέρω ότι μακιγιάζ και παραλία δεν πάνε μαζί, αλλά επειδή σε ξέρω καλά, αμέσως μετά τις βουτιές μπορεί να πας για ένα τσιπουράκι στην ταβέρνα, οπότε, λίγο μπρόνζε ποτέ δεν πάει χαμένο


marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου