Πώς να ταιριάξεις το eyeliner με το σχήμα των ματιών σου!


Παρόλο που δεν υπάρχουν κανόνες σε ότι αφορά στο eyeliner υπάρχουν κάποιοι τύποι eyeliner που ταιριάζουν καλύτερα σε κάποιους ανθρώπους και κάποιοι άλλοι τύποι που ταιριάζουν καλύτερα σε κάποιους άλλους.
Δες ποιο eyeliner είναι ιδανικό για το δικό σου σχήμα ματιών και πώς πρέπει να το βάζεις ανάλογα με αυτό.

"Φτερωτό" eyeliner


Το “φτερωτό” eyeliner πρέπει να μάθεις οπωσδήποτε πως μπαίνει και αυτό γιατί ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σχήματα ματιών και κυρίως στα στρογγυλά. Όταν δημιουργείς αυτό τη φτερωτή γραμμή στο eyeliner σου δημιουργείς την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα τα μάτια σου.

Mόνο από πάνω


Αυτό είναι ιδανικό για όσους έχουν μικρά μάτια καθώς το eyeliner από πάνω θα τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα και θα τραβήξει την προσοχή στις πάνω βλεφαρίδες σου. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε και ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες έτσι ώστε να τις “σγουρύνεις”.

Διπλά φτερά


Αν τα μάτια σου είναι κλειστά (όπως είναι τα μάτια της ιαπωνέζας) τότε καλό θα είναι να βάλεις eyeliner πάνω κάτω και να δημιουργήσεις και φτερά. Ένα “φτερωτό” τελείωμα και πάνω και κάτω δίνει την αίσθηση ότι τα μάτια σου είναι πιο ανοιχτά.

Εσωτερικό eyeliner


Αν έχεις μέτρια προς μεγάλα μάτια ή αμυγδαλωτά αυτή η τεχνική είναι η καλύτερη για σένα. Βάζοντας eyeliner μέχρι και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου κολακεύεις το σχήμα τους με τον καλύτερο τρόπο.

Tricky "φτερά"


Αν τα μάτια σου είναι κουκουλωτά (κουκουλώνει δηλαδή το πάνω βλέφαρο τα μάτια σου) τότε καλό είναι να σχεδιάσεις μία γραμμή μέχρι εκεί που χρειάζεται για να ανυψωθεί το βλέφαρό σου και να ανοίξει το μάτι σου.


faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου