Δεν φαντάζεστε ποιο πρόγραμμα έκανε χθες 50% τηλεθέαση!


Μπορεί η συγκριμένη εκπομπή να μεταδίδεται πολύ πρωί, όμως έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές που φαίνεται να την προτιμούν.

Ο λόγος για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρωινή Γραμμή» με παρουσιαστές τους Λυριτζή - Οικονόμου, όπου χθες έπιασε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.


Συγκεκριμένα η εκπομπή σημείωσε  τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό 15-44 50,5% από τις 06:00 ως τις 07:00! Είναι η πρώτη ζωντανή εκπομπή που βγαίνει αέρα τόσο νωρίς και έτσι το κοινό φαίνεται να την προτιμά.

Στην συνέχεια ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και τα υπόλοιπα κανάλια πέφτουν στην αρένα ο μέσος όρος πέφτει στο καθόλου κακό 24,9%.

Μπορεί να πιστεύατε πως τα «Κλεμμένα Όνειρα» ή «Οι Βασιλιάδες» καταφέρνουν τέτοια ποσοστά, αλλά να και μια ενημερωτική εκπομπή βλέπει τόσο υψηλά νούμερα.

Όσον αφορά την πρεμιέρα των «Βασιλιάδων» στο Mega που επέστρεψαν με παλιά επεισόδια που δεν είχαν προβληθεί, o μέσος όρος ήταν στο 33,1%, ενώ έφτασε σε τέταρτο και το 39,6% (23:00-23:15) στο δυναμικό κοινό 15-44. Στο σύνολο της τηλεθέασης, ο μέσος όρος ήταν 32,2%!

mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου