Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού φοιτητή στις Σέρρες


Σώος και αβλαβής επέστρεψε στο σπίτι του ο 24χρονος φοιτητής, που αγνοούνταν πέντε μέρες και είχε κινητοποιήσει όλες τις αρχές.

Θετική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης ενός νεαρού φοιτητή στις Σέρρες, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής (15/11) και μετά από πέντε μέρες που αγνοούνταν, επέστρεψε μόνος του στο σπίτι του.
Ο 24χρονος υποστήριξε ότι περπατούσε από την προηγούμενη Δευτέρα, όταν εξαφανίστηκε, στη νότια πλευρά του όρους Λαϊλιά, κοντά στο χωριό Ορεινή. Στο διάστημα αυτό ήταν νηστικός και έπινε νερό από το ποτάμι της περιοχής. Επέστρεψε πάντως σώος και αβλαβής.
Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός έφυγε χωρίς να πάρει μαζί του κινητό, ταυτότητα, κάρτα ανάληψης και ρούχα ενώ τα κλειδιά του σπιτιού του, τα είχε αφήσει πίσω από την πόρτα. Το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας η μητέρα του είχε επικοινωνήσει μαζί του από τη Μυτιλήνη για να τον ξυπνήσει, καθώς είχε μάθημα αλλά δεν είχε πάει.
Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκε η αστυνομία, κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών και η πυροσβεστική, με τις προσπάθειες τους ωστόσο να πέφτουν στο κενό.


Πληροφορίες από epiloges.tv
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου