Έλληνας celebrity έκανε τατουάζ την γυναίκα και το παιδί του!


Τους έχει για πάντα χαραγμένους πάνω του.

Το μοντέλο Στέλιος Χανταμπάκης έγινε μπαμπάς, αφού η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, έφερε στον κόσμο τον γιο τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού λίγους μόνο μήνες μετά τον γάμο τους, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.
Ο Στέλιος Χανταμπάκης θεωρεί πολύ σημαντικό γεγονός στην ζωή του το ότι έγινε μπαμπάς και θέλησε με κάποιον τρόπο να έχει πάντα μαζί την γυναίκα και το γιο του. Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποφάσισε για να έχει μαζί στα επαγγελματικά του ταξίδια την οικογένειά του, να κάνει έναν τατουάζ που τους απεικονίζει. Έτσι, στον πήχη του αριστερού του χεριού, υπάρχει εδώ και λίγες μέρες, η φωτογραφία της γυναίκας του Όλγας Πηλιάκη, να κρατά τον νεογέννητο γιο τους. Την φωτογραφία δημοσίευσε ο ίδιος ο Στέλιος Χανταμπάκης στις προσωπικές του σελίδες στα social media. Την φωτογραφία συνόδευσε με την εξής φράση: "Για πάντα μαζί... Κάθε στιγμή...".
Μια πολύ τρυφερή κίνηση από το μοντέλο Στέλιο Χανταμπάκη, που με αυτό τον τρόπο, θα έχει για πάντα μαζί του, όπου κι αν βρίσκεται, την γυναίκα του Όλγα Πηλιάκη αλλά και τον νεογέννητο γιο του.



fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου