Χωρίζει με τον Will Smith και... ξεσπάει στα μαλλιά της! Ξύρισε το κεφάλι της


Έκανε αλλαγή όχι αστεία...

Στα… μαλλιά της όπως βλέπουμε αποφάσισε να ξεσπάσει την ένταση του επικείμενου χωρισμού της η Jada Pinkett Smith "σύζυγος" του γνωστού τραγουδιστή Will Smith. Με ξυρισμένα και τα δύο πλαϊνά του κεφαλιού της, υιοθέτησε ένα πολύ ανατρεπτικό punk rock στυλ, το οποίο για να είμαστε ειλικρινής δεν την κολακεύει και πολύ, ενώ θα περίμενε κανείς να το δει σε έφηβη!

Το ζευγάρι έχει να ειδωθεί δύο μήνες και οι φήμες ότι βρίσκονται σε διάσταση έχουν αρχίσει να φουντώνουν! Η Jada Pinkett Smith στις 23 Οκτωβρίου δήλωσε: "Όταν ο γάμος σου περνάει δύσκολα δεν πρέπει να σκέφτεσαι πώς θα έπρεπε να είναι ο ιδανικός σύζυγος. Πίστευα ότι η επιτυχία θα με έκανε ευτυχισμένη αλλά αυτό δεν αρκεί". Στη συνέχεια αποφάσισε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά καθώς εμφανίστηκε σε πολύ γνωστό Χολυγουντιανό event όχι μόνο χωρίς τον Will Smith αλλά και χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου της!

Τι να σημαίνει αυτό άραγε για το γάμο τους? Προσπαθεί  να στείλει κάποιο μήνυμα όχι μόνο στον ίδιο τον Will Smith αλλά και στο ευρύ κοινό ότι ξεκινάει.. σόλο καριέρα??





fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου