Νέα επίθεση της Βέφας από το Facebook - Αποκαλεί «τρελάδικο» την εκπομπή της Αννίτας


Η κόντρα μεταξύ Βέφας Αλεξιάδου και Αννίτας Πάνια φαίνεται να μην έχει τέλος!

Την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί οι δύο γυναίκες να έδωσαν τα χέρια στον τηλεοπτικό φακό και να ανανέωσαν την συνεργασία τους, όμως η Βέφα Αλεξιάδου άλλαξε γνώμη.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η Βέφα εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στην Αννίτα και αποχώρησε, διότι δεν έλαβε τον τηλεοπτικό χρόνο που της άρμοζε. Η παρουσιάστρια ειλικρινής όπως πάντα ανέφερε το περιστατικό και ότι η τηλεμαγείρισσα αποχώρησε έξαλλη.

Στην προηγούμενη εκπομπή η Βέφα πήγε στο στούντιο και τα βρήκε με την Αννίτα, ενώ αυτό το Σάββατο θα μοιραζόταν με το κοινό μια συνταγή.

Όμως η Βέφα ανέβασε ένα post στο Facebook αποκαλώντας τρελάδικο την εκπομπή και ότι δεν θα παρευρεθεί ξανά στην εκπομπή της Αννίτας, επειδή την παρότρυναν σθεναρά οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Διαβάστε τι έγραψε:

"ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.......Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ.ΜΕ ΠΕΙΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ Σ'ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟN AΓΑΠHTO ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ-ΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΤΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ-ΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ."



mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου