ΔΕΙΤΕ: στην αγκαλιά ποδοσφαιριστή φρεσκοχωρισμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια!


Κοινή φωτογραφία πυροδότησε τις φήμες - ποιος είναι ο φερόμενος νέος της σύντροφος

Περίπου τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της και ένα μήνα μετά την τελευταία της συνέντευξη για τον πρώην, βρήκε άλλον η Ελένη Χατζίδου! Αυτό τουλάχιστον λένε οι φήμες, που οργιάζουν μετά την φωτογραφία της στην αγκαλιά νεαρού ποδοσφαιριστή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον Νοέμβρη που μας πέρασε η τραγουδίστρια χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και συγκατοίκηση με τον Γιώργο Τσούνη, ενώ σε συνεντεύξεις της αποκάλυψε ότι το φινάλε ήρθε λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Η Ελένη με τον πρώην της, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών

Τι κι αν μέχρι τα τέλη Γενάρτη για τον Γιώργο μιλούσε η Ελένη; Οι φήμες διαψεύδουν τα λεγόμενά της για την αιτία του χωρισμού, καθώς λένε ότι εδώ και τρεις μήνες είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος αποκάλυψε ότι πέρασαν μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


(Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες)


«Χρόνια πολλά από εμάς σε όλους σας», έγραψε ο Άρης στο Instagram, στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία κρατά αγκαλιά την τραγουδίστρια, που έχει ρίξει τα μαλλιά στο πρόσωπό της αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να μην την αναγνωρίσουμε!


O Άρης είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως μπακ με τη φανέλα της ΑΕΚ (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της Δόξας Δράμας και της Νίκης Βόλου), ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο δεν έκρυβε τον έρωτά του με μία σέξι μελαχρινή, ονόματι Σάντρα.

Μέχρι στιγμής, η 32χρονη τραγουδίστρια, ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει, τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Άρη!



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου