3 διάσημα πρόσωπα που "χάλασαν" από τα ναρκωτικά


Τα κορίτσια της σόουμπιζ έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε λαμπερά αλλά υπάρχουν και κάποιες σταρ που το δέρμα και το πρόσωπα τους έχει χαλάσει από τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια δεν έχουν κλείσει μόνο τα καλύτερα τα σπίτια αλλά σε συνδυασμό και με τα ναρκωτικά έχουν χαλάσει και τα πιο νεανικά δέρματα.


Η Λίντσεϊ Λόχαν έχει τρελάνει το δέρμα της και δείχνει αρκετά μεγαλύτερη από την ηλικία της με όλες τις καταχρήσεις. Στην ταινία "Mean girls" το πρόσωπο της ήταν σούπερ, τώρα όμως δεν έχει καμία σχέση.




Η Κέιτ Μος όταν ξεκίνησε την καριέρα της είχε πολύ ωραίο δέρμα αλλά με τόσα ναρκωτικά και ποτά φυσικά το δέρμα της χάλασε πολύ. Πολλές φωτογραφίες της δείχνουν πως η Κέιτ δεν έχει ούτε φρύδια, ούτε μάτια, ούτε χείλη αλλά αντίθετα το δέρμα της δείχνει πολύ γερασμένο και κουρασμένο.



Η Μίσα Μπάρτον από μικρή μπήκε στα βάσανα της σόουμπιζ και ο εθισμός της στην κοκαϊνη δυσκόλεψε λιγάκι την κατάσταση σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα πάρτι και τις εξόδους που σίγουρα δεν είναι ο,τι καλύτερο για το δέρμα της.


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου