Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας ΑΓΑΠΗΣ! (PHOTOS)


“Μια εικόνα χίλιες λέξεις” και όπως λέει και ο λαός “εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και μια αγάπη μοναδική

Όμορφες και τρυφερές στιγμές ζει η ερωτευμένη σαν μικρό κοριτσόπουλο Ελένη Μενεγάκη στο πλευρό του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου, χαρίζοντάς μας πριν από λίγες μέρες τα πιο όμορφα φωτογραφικά καρέ της πενταετούς σχέσης της με τον πατέρα του τέταρτου παιδιού της, που θα έρθει στον κόσμο σε λίγες εβδομάδες.

Ο φωτογραφικός φακός του ΥΟU λατρεύει να απαθανατίζει την παρουσιάστρια χαμογελαστή και ευδιάθετη καθώς η ευτυχισμένη περίοδος που διανύει δεν περιγράφεται με λόγια. Το ζευγάρι, παρουσία λίγων και καλών φίλων, αντάλλασσε τα πιο ερωτικά βλέμματα γεμάτα νόημα.


Και μπορεί να κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το σύμφωνο συμβίωσης που σύμφωνα με φήμες έχουν υπογράψει οι δυο τους και να σχεδιάζουν ένα μεγάλο πάρτι για την σχέση τους μετά τη γέννηση του παιδιού τους, αλλά πια δεν κρύβονται και δημόσια βροντοφωνάζουν τον έρωτά τους -με ή χωρίς γάμο- καθώς αυτό που ζουν μοιάζει με παραμύθι και δεν μπαίνει σε “πρέπει”και “καθωσπρεπισμούς”.


Μεταξύ τους, εκείνη τη μέρα ήταν διαχυτικοί και μιλούσαν τρυφερά και αγαπησιάρικα μπροστά σε φίλους τους, που τους εύχονταν να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.



youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου