Η ατάκα της Βλαχοπούλου για την Ελένη Μενεγάκη χρόνια πριν που δικαιώθηκε


Μόνο οι μεγάλοι star έχουν την μεγαλοπρέπεια να μην αντιμετωπίζουν αφ' υψηλού και με σνομπισμό τους καινούργιους.

Και η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν αναμφισβήτητα μια μεγάλη σταρ. Δεν μας εξέπληξε λοιπόν καθόλου που είχε ξεχωρίσει την Ελένη Μενεγάκη από τα πρώτα κιόλας χρόνια της καριέρας της.
Την αποκάλυψη όμως για την αγάπη που της έτρεφε και την απίστευτη ατάκα που είπε για εκείνη έκανε στο προφίλ του ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Νικόλιζας πρώην στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη εκείνα τα χρόνια. Έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το εξής:
«Περί κόντρας Ελένης...
Άντε πάλι με την Μενεγάκη και την Λυμπέρη.... Θα σας πω κάτι που έζησα λοιπόν από τα πολλά:
2001 στον ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ με την Ελένη.
Έχουμε αφιέρωμα στον Βασίλη Αυλωνίτη. Οι περισσότεροι συνάδελφοί του έχουν πεθάνει. Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν δίνει πλέον συνεντεύξεις. Είναι σχεδόν κατάκοιτη στο κρεβάτι στο σπίτι της στην Βούλα. Από τα πολλά την πείθω να σηκωθεί και να μιλήσει για τον συνάδελφό της. Καταβεβλημένη εκείνη.
Πριν ξεκινήσουμε μου λέει: "για την Ελένη και σένα το κάνω. Η Ελένη είναι η αγαπημένη μου. Δεν θα ξαναπεράσει πιο λαμπερό πρόσωπο". Η κάμερα τα καταγράφει όλα. Και τα έχω όλα αυτά. Είχα συνενοηθεί με τον καμεραμάν τότε να μην σβήσει καθόλου την κάμερα. Και μιλάει όχι μόνο για τον Βασίλη Αυλωνίτη, αλλά για όλη της τη ζωή.
Με λίγα λόγια η ιστορική αυτή συνέντευξη που κάποτε θα την παρουσιάσω ολόκληρη γιατί είναι συγκλονιστική μιας και είναι η τελευταία της μεγάλης ντίβας του θεάτρου και κινηματογράφου έγινε με έναυσμα τον Αυλωνίτη και χάρη της αγάπης που έτρεφε για την Ελένη.
Και σκεφτείτε τότε είχε μόλις 5 χρόνια στην Tv.
Goodmorning!!!».






Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου