Μπρούσκο: Μάθετε όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις της σειράς


Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» συνεχίζει την επιτυχία της στους πίνακες τηλεθέασης με αμείωτο ρυθμό, αφού κάθε μέρα, κρατά καθηλωμένο, πάνω από το 30% του τηλεοπτικού κοινού στους δέκτες του.

Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά, αναμένονται ραγδαίες, σύμφωνα πάντα με το «MY tv» και θα ανατραπούν όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα για τους ήρωες του «Μπρούσκο».

Η Όλγα είναι συνεργός του Διαμαντή Νικολάου!

Ο Ματθαίος πηγαίνοντας κόντρα στα αισθήματα που τρέφει για την Αναστασία, παντρεύεται τελικά την Όλγα. Οι μέρες μετά το γάμο του ζευγαριού περνούν ευχάριστα και όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει την ευτυχία τους. Τίποτα εκτός από την ίδια τη Όλγα. Η τελευταία, πίσω από τον ακέραιο χαρακτήρα της, κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο ο Διαμαντής χρησιμοποιεί προς όφελός του.


Ο ισχυρός άντρας απειλώντας την Όλγα με την ίδια της τη ζωή, της επέβαλλε τον Ματθαίο, να τον γνωρίσει και να μπει στη ζωή του, θέλοντας έτσι να τον διαλύσει και να καταστρέψει κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης με την Αναστασία. Η Όλγα γνώριζε τον Διαμαντή μέσω του πρώην συντρόφου της, ο οποίος την είχε εκμεταλλευτεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε διέτρεχε κίνδυνο ακόμα και για την ίδια της τη ζωή. Έτσι ο Διαμαντής για μην τα αποκαλύψει όλα, την εκβιάζει. Θα προσπαθήσει να καταστρέψει τον Ματθαίο με πόνο ψυχής, αν και δεν είναι αυτός ο άνθρωπος. Όταν ο Χρήστος με την ιδιότητα του μυστικού αστυνομικού  καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Διαμαντής είναι μπλεγμένος με ένα κύκλωμα ναρκωτικών, και είναι έτοιμος να τον παραδώσει στην αστυνομία, η Όλγα τον σταματά.


Η Δήμητρα παρένθετη μητέρα στο παιδί της Μελίνας και του Αχιλλέα.

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες στη ζωή τους, έπειτα από την περιπέτεια της φυλάκισης του επιχειρηματία. Η γυναίκα του στην προσπάθειά της να διώξει τους εφιάλτες, κάνει κρυφά και δεύτερη προσπάθεια για εξωσωματική γονιμοποίηση και ο Αχιλλέας είναι πιο σίγουρος από κάθε άλλη φορά ότι θα αποκτήσουν μωρό. Ωστόσο, οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής τους. Η Μελίνα απελπίζεται και, βλέποντας την κατάστασή της,  η Δήμητρα παίρνει μία παράτολμη αλλά συγκινητική απόφαση για το ζευγάρι και δημιουργεί αίσθηση.  Προτείνει, αν και οι ίδιοι το επιθυμούν, να γίνει παρένθετη μητέρα στο παιδί τους, αφού οι πιθανότητες να γνωρίσει την μητρότητα η Μελίνα, έχουν ελαχιστοποιηθεί. Ωστόσο, ο σύζυγός της Νεκτάριος, αντιδρά, αν και η σχέση του με την Αντιγόνη προχωρά και είναι έτοιμος να ζητήσει διαζύγιο από τη Δήμητρα.


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου