Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όσα δεν ξέρετε για την πρόεδρο της Βουλής


Είναι η νεότερη γυναίκα πρόεδρος της Βουλής στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδας και η δεύτερη γυναίκα πρόεδρος της Βουλής μετά την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη (2004-2007).

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι έντονη προσωπικότητα, δε φοβάται να συγκρουστεί και φυσικά να τσακωθεί, γι’ αυτό άλλωστε και είναι γνωστoί οι καβγάδες της στη Βουλή και στις διάφορες εξεταστικές επιτροπές στις οποίες έχει συμμετάσχει. Όπως αναφέρει το περιοδικό Hello!, το γεγονός ότι η παραπάνω προσωπικότητα στο πάρτι που ακολούθησε το γάμο της, χόρευε ξυπόλητη και γελαστή μέχρι τα ξημερώματα, εξέπληξε τους πάντες, καθώς ήταν μια πλευρά της που κανείς δεν είχε δει μέχρι τότε, εκτός, βέβαια, από τους δικούς της ανθρώπους.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τις αρχές του 2004 έγινε ζευγάρι με τον Αποστόλη Μαντή, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2014. Ο γάμος τους έγινε στα Λουτρά Αιδηψού (στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων) με κουμπάρους τους φίλους τους, Μελίζα Μέγα και Χρήστο Κουλουμέντα.

Σε αντίθεση με την προσωπική της ζωή, όπου διατηρεί χαμηλούς τόνους, στην πολιτική της δράση είναι εκρηκτική και ανυποχώρητη, έχει πάντα επιχειρήματα και δεν περνάει απαρατήρητη. Εξάλλου, μετά τον Αλέξη Τσίπρα, συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς στις εκλογές που πέρασαν.


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου