Θωμαή Απέργη: Δείτε για πρώτη φορά τον ηθοποιό σύντροφό της


Έξι μήνες σχέσης συμπληρώνει η Θωμαή Απέργη και ο σύντροφός της, Λευτέρης Δημηρόπουλος.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πρόσφατα στο πλευρό του ηθοποιού, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Το Γάλα» της Άννας Βαγενά, και το χαμόγελο δεν έλειπε από το πρόσωπό της. Συγκεκριμένα, οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα του έργου «Ο κύκλος με την κιμωλία» στο θέατρο Παλλάς το βράδυ της περασμένης Τρίτης.






Αν και έφτασαν μαζί, απέφυγαν να φωτογραφηθούν οι δυο τους κατά την είσοδό τους στο θέατρο. «Η Θωμαή κατευθύνθηκε μόνη της προς τους φωτογράφους , ενώ ο Λευτέρης απομακρύνθηκε για λίγο από κοντά της και τη συνάντησε αμέσως μετά στην είσοδο τους αίθουσας», περιγράφει στο περιοδικό ΟΚ! άνθρωπος που τους είδε από κοντά και συμπληρώνει: «Η Θωμαή, μετά το χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη Σαπουντζή, είναι και πάλι ερωτευμένη. Με τον Λευτέρη είναι σχεδόν έξι μήνες μαζί. Προς το παρόν δεν συγκατοικούν, καθώς θεωρούν ότι ακόμη είναι νωρίς. Αν και εκείνη μένει στη Βούλα κι εκείνος στο κέντρο της Αθήνας, επιδιώκουν πολλές μέρες της εβδομάδας να τις περνούν μαζί».






«Είμαι ευτυχισμένη με τον Λευτέρη και είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Στέκεται δίπλα μου και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Είναι ένας άνθρωπος που με πηγαίνει μπροστά ως προσωπικότητα και γι’ αυτό είμαστε αρκετούς μήνες μαζί», παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα «Αγορά».






Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και δεν κάνει πολλές κοινές εξόδους. Τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Γιάννη Αϊβάζη στο Bogart στο Κολωνάκι, με τον οποίο ο Λευτέρης Δημηρόπουλος συνεργάζεται φέτος στην παράσταση «Η ποντικοπαγίδα».




peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου