Άγρια επίθεση στην Φαίη Σκορδά: «Ντροπή σου! Τι μάνα είσαι;»


Χωρίς να το περιμένει δέχτηκε άγρια επίθεση χάνοντας το χαμόγελο από το πρόσωπό της.
Δεκάδες υβριστικά σχόλια κι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί κατέκλυσαν το λογαριασμό της Φαίης Σκορδά στο Instagram με εκείνη να προσπαθεί να βρει που έφταιξε. Οι αποκαλύψεις της Μίνας Ορφανού πως σύντροφός της γιατρός αντέδρασε επιθετικά όταν εκείνη παραδέχτηκε πως είναι τρανσέξουαλ ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ένας ανελέητος πόλεμος εναντίον της παρουσιάστριας.

Η συζήτηση που ακολούθησε στο "Πρωινό" την Πέμπτη 19 Μαρτίου ανάμεσα στη Φαίη και στον Λιάγκα μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού θεωρήθηκαν από πολλούς ως προπαγάνδα κατά των ομοφυλοφίλων. Το γεγονός πως ο Λιάγκας δικαιολόγησε σε ένα βαθμό το γιατρό για την αντίδρασή του τονίζοντας παράλληλα πως θα πρέπει η ηθοποιός "να αγιογραφήσει σε εκκλησία της δικαιοδοσίας του Άνθιμου" έκαναν μεγάλη μερίδα του κοινού πυρ και μανία.

"Πρέπει να καταλάβετε πόσο άσχημος είναι ο ρατσισμός που εσείς προωθείτε στην Ελλάδα παλιομ..... Πόσα παιδιά πρέπει να πεθάνουν για να κλείσετε τα στόματά σας εσείς και ο μ... ο άντρας σας. Τι μάνα είσαι εσύ;", " Έλεος ρε Φαίη στον 21ο αιώνα ζούμε κλείστε τα στόματά σας", ήταν μερικά μόνο από τα μηνύματα με τα οποία οι followers της εξέφραζαν την αγανάκτησή τους. Βλέποντας πως ούτε λίγο ούτε πολύ της αποδίδεται ο τίτλος της "ρατσίστριας" η Φαίη τα έχασε. Θεωρούσε χτύπημα κάτω από τη μέση και άδικη αυτή την επίθεση, αφού όχι μόνο τόνισε πως ήταν υπερβολική η αντίδραση του γιατρού λέγοντας "τι φοβήθηκε, μην κολλήσει;", αλλά είναι γνωστές οι ευαισθησίες της. Στη μέχρι τώρα πορεία της έχει αποδείξει πως χρησιμοποιεί τη δημοφιλία της μόνο για καλό και ποτέ για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Τα σκληρά λόγια με τα οποία χαρακτήρισαν εκείνη και το σύζυγό της της προκάλεσαν θλίψη και το μόνο που ελπίζει είναι να πρόκειται για παρεξήγηση. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ταχθεί ανοιχτά με το μέρος των gay και όλων των μειονοτήτων γενικότερα.


athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου