Κακές συνήθειες: Ουσίες και οινοπνεύματα των stars


Διάσημοι που έδωσαν τη δική τους μάχη με τα ναρκωτικά.
Άλλοι την κέρδισαν, άλλοι όχι.

Χρήστος Βασιλόπουλος
Σε συνέντευξή του παραδέχτηκε πως έχει δοκιμάσει ναρκωτικές ουσίες, αλλά πλέον τις έχει κόψει, όπως και το αλκοόλ. Ο ηθοποιός μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και έχει αλλάξει τρόπο ζωής.


Robert Downey Jr.
Για πολλά χρόνια το μόνο πράγμα που έκανε ο ηθοποιός ήταν να βυθίζεται στον εθισμό του σε ναρκωτικές ουσίες. Όμως, πλέον, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.


Νίκος Σεργιανόπουλος
Λίγους μήνες πριν από τη στυγερή δολοφονία του, ο ηθοποιός είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Τότε είχε δηλώσει πως ήταν εθισμένος στις ουσίες και στο αλκοόλ.



Phillip Hoffman
Με μια σύριγγα στο χέρι βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του ο 46χρονος, βραβευμένος με Όσκαρ, ηθοποιός.



Cory Monteith
Ο πρωταγωνιστής του Glee βρέθηκε στις 13/7/13 νεκρός στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Η αιτία που προκάλεσε το θάνατό του ήταν ο συνδυασμός ηρωίνης με αλκοόλ.



Πάνος Μουζουράκης
«Έκοψα τα ναρκωτικά γιατί άρχισαν να με χαλάνε» δήλωσε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του. «Το μόνο πράγμα που κάνει το χασίς είναι να πολλαπλασιάζει τις ανασφάλειες».



Μανώλης Λιδάκης
Ήταν Νοέμβριος του 2009, όταν ο τραγουδιστής, μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητό του στη Βοιωτία, συνελήφθη με 2,1 γραμμ. κοκαΐνης, 26 γραμμ. χασίς και 59 χάπια Xanax.



Russell Brand
«Η τελευταία φορά που σκέφτηκα να πάρω κοκαΐνη ήταν χτες» είχε γράψει στο Guardian πέρσι, σε ένα post, στην προσπάθειά του να κρατηθεί καθαρός από τις ουσίες.




Nicole Richie
Στα 18 εθίστηκε στην ηρωίνη.Πρώτα είχε δοκιμάσει κοκαΐνη. Όμως, αυτά ανήκουν στο παρελθόν.



Χρήστος Ζαμπούνης
Ο βίαιος χωρισμός από τη μητέρα της κόρης του τον οδήγησε στα ναρκωτικά, όπως δήλωσε. Ξεκίνησε με «τσιγάρα» και αργότερα εξαρτήθηκε από την κοκαΐνη.


Ερρίκος Πετιλόν
Πριν από λίγα χρόνια συνελήφθη στην Ομόνοια με ποσότητα ηρωίνης και κοκαΐνης. «Είμαι άρρωστος. Είμαι χρήστης. Τα είχα κόψει, αλλά τα άρχισα πάλι» δήλωσε.



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου