9 τάσεις στα νύχια που θα λατρέψεις τώρα


Μόδα είναι και γυρίζει!
Φυσικά ο λόγος για τις νέες τάσεις της μόδας στα νύχια που θα σε κερδίσουν φέτος. Ανάμεσα σε κοντά και φυσικά ή φλογερά εκκεντρικά κόκκινα ή αθώα λευκά βερνίκια εσύ καλείσαι να αποφασίσεις ποια από όλα θα διαλέξεις. Παρακάτω θα μάθεις περισσότερα για να αποφασίσεις!

Αυτές είναι οι πιο τέλειες τάσεις για τα νύχια σου για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015!


Κοντά νύχια:  το κοινό που έχουν τα νύχια της σεζόν είναι το μήκος τους που είναι κοντό.  Πολύ δύσκολα θα δεις τα νύχια να είναι πολύ μακριά αφού η τάση της σεζόν θέλει τα νύχια σου να έχουν ένα φυσικό μήκος - όπως  είδαμε στα περισσότερα σόου μόδας.  Με χρυσές και λευκές λετομέρειες ή απόλυτα χρωματιστά  ή στην απλή nude εκδοχή του, το κοντό νύχι είναι ένα τρεντ που σε βγάζει από σκέψεις και από έξοδα. Δεν έχεις παρά να φροντίσεις το νύχι σου να είναι περιποιημένο και καλοβαμμένο.




Ματ νύχια:  οι εποχές που αναζητούσες σαν τρελή το glossy τελείωμα μπορεί να μην πέρασαν όμως βλέπουμε πως τη νέα σεζόν τα ματ βερνίκια μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι. Τα πολυτελή καφέ βερνίκια στα σόου του οίκου Giorgio Armani ή  τα έντονα μαύρα σχέδια με ασημί λεπτομέρειες στην ματ εκδοχή  τους εντυπωσιάζουν το ίδιο ίσως και περισσότερο από την αντίστοιχη glossy εκδοχή τους.




Στρογγυλεμένες άκρες:  όταν μιλάμε για σχήματα νυχιών δεν έχεις παρά να σκεφτείς τις στρογγυλεμένες άκρες. Μην είσαι επιφυλακτική με το τρεντ αφού πρόκειται για μια τάση  που θα κυκλοφορήσει πολύ αυτή τη σεζόν. Τα στρογγυλεμένα σχήματα στα νύχια λοιπόν, είναι ένα τρεντ που θα δεις σε διαφορετικές εκδοχές και με διάφορους συνδυασμούς.  Είτε προτιμάς το φυσικό νύχι, είτε θέλεις να ξεχωρίσεις με έναν έντονο χρώμα στο νύχι , φρόντισε οι άκρες να είναι στρογγυλεμένες.





Αν και τα αμυγδαλωτά νύχια ήταν μια τάση που δεν ήταν in για πολύ καιρό, στα καλοκαιρινά σόου για το 2015 βλέπουμε πως είναι ένα κυρίαρχο τρεντ που είδαμε σε διάφορα σχέδια και χρώματα.  Τα ασημί νύχια του οίκου J. JS Lee και τα περίτεχνα διακοσμημένα νύχια στα σόου του οίκου Betsey Johnson είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου. Μπορεί να ήσουν επιφυλακτική στην αρχή όμως θα δεις πως αργά ή γρήγορα θα ενδώσεις στο νέο τρεντ και θα τολμήσεις να δώσεις στα νύχια σου σχήμα αμυγδάλου!





Μινιμαλιστικό λευκό:  το να μείνεις πιστή στις πολύπλευρες αποχρώσεις της σεζόν είναι μια επιλογή με την μόνη διαφορά πως φέτος δεν αποκλείεται να αποκτήσεις μια νέα  εμμονή που δεν είναι άλλη από τα λευκά νύχια.  Αυτό το διαχρονικό και αγνό τρεντ το είδαμε στα διάσημα σόου για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 τόσο σε τετραγωνισμένα και κοντά νύχια όσο και σε πιο μακρυά και "αμυγδαλωτά" νύχια, είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ τρεντ. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις ήταν το ίδιο εντυπωσιακό!






Το λευκό είναι απλό, έντονο και κυριαρχεί στα νύχια σου τη νέα σεζόν!






Στολισμένα νύχια:  από 3D λεπτομέρειες μέχρι τo πιο απλό στόλισμα, την νέα σεζόν βρίσκεις χίλιους τρόπους για να "αλλάξεις" τα νύχια σου. Τα ανάγλυφα σχέδια είναι μια λύση αν θέλεις να κάνεις τα νύχια σου να ξεχωρίσουν και εσύ δεν έχεις παρά να πειραματιστείς με το τρεντ. Τρελά και εκκεντρικά στολισμένα νύχια είδαμε στα σόου της  Betsey Johnson, που θύμιζαν έργα τέχνης!





Το διαχρονικό κόκκινο: παθιάρικο και έντονο όσο κανένα από τα χρώματα της νέας σεζόν το πιο αισθησικαό χρώμα της χρωματικής παλέτας δίνει χρώμα στα νύχια σου και τη νέα σεζόν. Το λατρεμένο κόκκινο βερνίκι σου είναι το βασικό εργαλείο που έχεις για να δημιουργήσεις τα πιο σικάτα λουκ.  Αναρωτιέσαι πώς θα φορεθεί τη νέα σεζόν; Μα φυσικά είναι το ιδανικό βερνίκι αν διαθέτεις κοντό νύχι που πάει με όλα.  Η μετάβαση από το κόκκινο στο κοραλί που είδαμε στα καλοκαιρινά σόου και οι πιο έντονες αποχρώσεις του κόκκινου θα σε κερδίσουν. Το κόκκινο φέτος είναι έντονο και φωτεινό. Τα νύχια που είδαμε στα σόου της  Carolina Herrera μας άρεσαν πολύ, αλλά και τα κοραλί νύχια στα σόου του οίκου Nicole Miller, είναι από τις πιο σούπερ επιλογές που έχουμε!





Μπλε νύχια για κομψότητα στο φουλ!  Το μπλε είναι το χρώμα με το οποίο δημιουργείς απόλυτα κομψά λουκ τη νέα σεζόν. Η royal blue απόχρωση κυριάρχησε στα σόου του οίκου Rodarte  ενώ τα γαλάζια παστέλ κέρδισαν και αυτά το ενδιαφέρον μας  χωρίς κόπο.  Το εκκεντρικό και έντονο μπλε ελεκτρίκ χρώμα σε κοντά νύχια είναι μια ακόμη εκδοχή της τάση που θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις φέτος. 






Τυχαίες πινελιές: το νέο τρεντ που δείχνει να μην είναι καν τρεντ δεν είναι άλλο από τα δημιουργικά στιλ που είδαμε στα σόου πολλών οίκων. Ο οίκος Rodarte μας έδειξε πως μπορούμε να βάψουμε ... μερικώς το νύχι ενώ στον οίκο Prabal Gurung είδαμε το νύχι να είναι βαμμένο μισό. Γενικά πρόκειται για μια τάση που είναι ιδανική για εσένα που δεν μπορείς ή δεν έχεις τον χρόνο που απαιτεί ένα αψεγάδιαστο μανικιούρ!


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου