Η μπηχτή της Ναταλίας Γερμανού: «Από π@δ@κουλες γέμισε ο τόπος!»


Η Ναταλία Γερμανού είναι φανατική των social media και συχνά πυκνά επικοινωνεί στους followers της σκέψεις και συναισθήματα είτε με φωτογραφίες είτε με τα πιστεύω της.
Χθες το βράδυ, η παρουσιάστρια, ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία γεμάτη υπονοούμενα με αποδέκτες μια συγκεκριμένη κατηγορία ανδρών.

H Ναταλία Γερμανού που εδώ και ένα μήνα είναι single πόσταρε το εξής μήνυμα: «Να τις κάνετε χαρούμενες ρε… Να τις πηγαίνετε βόλτες, να τους κρατάτε το χέρι, να τις φιλάτε στον κόσμο. Πάρτε της ένα δώρο από την καρδιά σας, να χαμογελάσει, πηγαίνετε σπίτι της ενώ δεν το περιμένει… Από πηδίκουλες γέμισε ο τόπος!».



Ο λόγος της συγκεκριμένης ανάρτησης άγνωστος σίγουρα όμως πολλοί είναι εκείνοι που συνδέουν το συγκεκριμένο post με το χωρισμό της με τον Μάνο Ιωάννου.

Να σημειώσουμε εδώ πως η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της έδωσε συμβουλές στα ζευγάρια, έκανε σκληρή αυτοκριτική στον εαυτό της και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι παίρνει την πλήρη ευθύνη των χωρισμών της. Όσο για τον νεαρό ηθοποιό σύμφωνα με το ρεπορτάζ φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Βαλέριας Χοψονίδου.


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου