ΑΠΙΣΤΙΕΣ: Τα ερωτικά τρίγωνα του Χόλιγουντ


Η τρανή απόδειξη πως ακόμη και τα love stories του Χόλιγουντ δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος.


1. Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ  VS Αντζελίνα Τζολί


Όλοι πίστευαν πως η Τζένιφερ και ο Μπραντ βρήκαν το άλλο τους μισό. Μέχρι που ήρθε η Αντζελίνα.


2. Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί VS Άμπερ Χερντ


Μετά από 14 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά (ναι, χωρίς γάμο) με τη Βανέσα Παραντί, ο Τζόνι υπέκυψε στη φρεσκάδα της 28χρονης Άμπερ την οποία αρραβωνιάστηκε σε χρόνο dt και πριν λίγες μέρες την παντρεύτηκε!Ουπς.


3. Ούμα Θέρμαν και Ίθαν Χοκ VS μπέιμπι-σίτερ


Όταν μαθεύτηκε ότι ο άντρας της Ούμα, Ίθαν Χοκ ερωτοτροπούσε με τη babysitter των παιδιών τους (την οποία αργότερα παντρεύτηκε), οι άντρες babysitter ξαφνικά άρχισαν να πληθαίνουν. Λογικό.


4. Τζουντ Λο και Σιένα Μίλερ VS Ντάνιελ Κρεγκ


Ερωτικά μηνύματα της Σιένα και του Ντάνιελ Κρεγκ ήρθαν στη φόρα, λίγα χρόνια αφού ο Τζουντ ομολόγησε ότι ναι, την έχει απατήσει αρκετές φορές, Γιατί, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.


5. Σάντρα Μπούλοκ και Τζέσι Τζέιμς VS στρίπερ


Ο άντρας της Σάντρα, Τζέσι Τζέιμς τόλμησε να απατήσει τη γυναίκα του με στρίπερ. Δεν πειράζει Σάντρα, θα έχεις πάντα ένα Όσκαρ να σε παρηγορεί.


6. Ράιαν Φελίπε και Ριζ Γούιθερσπουν VS Άμπι Κόρνις


Επτά χρόνια και γάμου και δύο παιδιά δεν απέτρεψαν τον Ράιαν Φελίπε να απατήσει την Ριζ με την συμπρωταγωνίστριά του Άμπι Κόρνις. Ouch.


7. Άστον Κούτσερ και Ντέμι Μουρ VS Μίλα Κούνις


Ο Άστον παράτησε αιφνιδιαστικά την Ντέμι Μουρ και τα έφτιαξε με τη Μίλα. Ο Μπρους Γουίλις μάλιστα, κατηγορεί εκείνον και την απιστία του για την κατάθλιψη της Ντέμι και την εξώθησή της στα ναρκωτικά.


8. Κρίστεν Στιούαρτ και Ρόμπερτ Πάτινσον VS Ρούπερτ Σάντερς


Σύσσωμο το fan club του Twilight Saga ενθουσιάστηκε όταν η σχέση των δύο συμπρωταγωνιστών επιβεβαιώθηκε επίσημα. Η χαρά δεν κράτησε πολύ όμως, όταν η Κρίστεν απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι με τον (παντρεμένο) σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς, σε μία πολύ προσωπική στιγμή.


9. Χάλι Μπέρι και Έρικ Μπένετ 


Ποιός θα περίμενε ότι ακόμη και η Χάλι Μπέρι θα έπεφτε θύμα απιστίας, εξαιτίας του εθισμένου στο σεξ πρώην συζύγου της, Έρικ Μπένετ.


10. Τόνι Πάρκερ και Έβα Λονγκόρια


Το ζευγάρι χώρισε όταν μαθεύτηκε πως ο Τόνι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τη σύζυγο ενός πρώην συμπαίκτη του (!).


marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου