Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Το πρόβλημα υγείας που απέκτησε μετά τη συνεργασία της με τον Σπύρο Χαριτάτο!


Μίλησε για όλα

Καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στα Καρντάσιανς βρέθηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και σε μία συνέντευξη εφ” όλης της ύλης, μίλησε για τον Διονύση Αλέρτα, την κακή συνεργασία που της δημιούργησε αυτοάνοσο νόσημα αλλά και για το που θα ήθελε να βρίσκεται σε 10 χρόνια από τώρα.

Ξεκινώντας την συνέντευξη με το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ Άκη Πετρετζίκη και Διονύση Αλέρτα, η γνωστή σεφ τόνισε ότι ο Διονύσης έχει δίκιο και πως δεν είναι σωστό να φωτογραφίζεσαι στην κουζίνα κάποιου, που την έχτισε με πολύ κόπο. Επίσης δήλωσε: «Ο Διονύσης είναι μέσα στους 3 καλύτερους ζαχαροπλάστες που έχουμε στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι όλο το μπέρδεμα ήταν εξαιτίας του περιοδικού».
Για την αγωγή που έχει κάνει εναντίον της ο Σπύρος Χαριτάτος ζητώντας 1 εκατ. ευρώ εξομολογήθηκε: «Όταν βλέπεις ότι κινδυνεύει η δουλειά σου σηκώνεσαι και φεύγεις. Η συνεργασία μου με τον Χαριτάτο ήταν πολύ δύσκολη. Πέρασα πολλά. Δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό. Όταν περάσουν πολλά χρόνια, αν είσαι ακόμα στην τηλεόραση θα κάνουμε αυτή τη συνέντευξη και θα τα μάθεις όλα τότε», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Σπύρο Χαριτάτο, δήλωσε σε συνέντευξή της, ότι ο Χαριτάτος της έκανε τόσα καψόνια που έφτασε να έχει προβλήματα υγείας και απέκτησε ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Η καλύτερη συνεργασία της εκμυστηρεύτηκε πως είναι με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. «Είναι σα να πίνουμε καφέ και να λέμε »δεν πάμε να κάνουμε και μία μαγειρική;» Είναι πολύ χαλαρά».
Τέλος δήλωσε πως σε 10 χρόνια από τώρα θα ήθελε να είναι στην Πάρο.


youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου