Κι άλλο διαζύγιο- βόμβα; Καθημερινοί καβγάδες εξαιτίας του πρώην της!


Οι φήμες λένε...

Αν μετά το διαζύγιο Τζολί – Πιτ έρθει και ο χωρισμός για την Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού τότε καταλαβαίνεις ότι θα πάρουμε όλοι από μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι και θα τρέξουμε να πετύχουμε τον Μπραντ και την Τζένιφερ μαζί!


Όλο αυτό δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, απλά διαβάσαμε στο Radar OnLine πως ο Θερού έχει απίστευτα νεύρα με τη σύζυγο του, αφού από την ημέρα που ο πρώην σύζυγος της χώρισε εκείνη δεν έχει σταματήσει να μιλάει για αυτόν. Το περίεργο είναι ότι δεν μιλάει με τα καλύτερα λόγια! Ίσα ίσα με τα χειρότερα, αλλά αυτό έχει κάνει τον Τζάστιν να έχει αρχίσει να προβληματίζεται, γιατί κανονικά η Τζένιφερ θα έπρεπε να έχει αφήσει πίσω της όλη αυτή την ιστορία! Για να μην αφήσουν τις φήμες περί κρίσης στον γάμο τους να κυκλοφορούν, η Τζένιφερ Άνιστον σχεδίασε την επόμενη εμφάνιση της με τον Θερού για να δείξει πόσο ευτυχισμένη είναι και να ντροπιάσει το πρώην ζευγάρι!

Αυτά αποκαλύπτει πηγή στο site και συμπληρώνει: «Είναι ακόμα κολλημένη με τον πρώην της! Δεν τον έχει ξεπεράσει»! Όπως καταλαβαίνεις αν κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα που ο Πιτ είναι και πάλι single τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Καλύτερα να του κρατήσει μια μικρή κακία πάρα να πέσει πάλι στον έρωτά του…

marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου