Της έδωσε το συκώτι του–Του έδωσε την καρδιά της! Μια αληθινή ιστορία ότι πρέπει για...ταινία!


Τους ένωσε για πάντα η αρρώστια – Ένα love story με πόνο, δάκρυα και πολλή αγάπη

Όταν ο Κρίστοφερ Ντέμπσεϊ προσφέρθηκε να δωρίσει το μισό συκώτι του σε μια ασθενή, αν και γνώριζε ότι θα της σώσει την ζωή, δεν φανταζόταν ποτέ ότι στο μέλλον αυτή η γυναίκα θα γινόταν σύζυγος του!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο...  38χρονος Κρίστοφερ άκουσε έναν συνάδελφο του στην δουλειά του στο Φράνκφορτ, ένα χωριό νότια του Σικάγο να μιλά για μια ξαδέρφη του που έπρεπε επειγόντως να κάνει μεταμόσχευση ήπατος! Η κοπέλα μπαινόβγαινε δύο χρόνια στα νοσοκομεία και οι γιατροί της έδιναν 50% πιθανότητες επιβίωσης για άλλους δύο μήνες, αν δεν έβρισκε μόσχευμα.Στην προσπάθεια της να βρει δωρητή και όντας πολύ απογοητευμένη, καθώς  η σχετική λίστα αναμονής ξεπερνούσε τους 119000 ασθενείς, εμφανίστηκε ως εκ θαύματος ο Κρίστοφερ!


Αφού έκανε τα απαραίτητα τεστ και διαπίστωσε ότι ήταν συμβατός δότης, τον Φεβρουάριο του 2015 τηλεφώνησε στην Χέδερ για να της ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα! Όπως ήταν λογικό, η κοπέλα και η οικογένεια της ξέσπασαν σε δάκρυα, για το θείο δώρο που τους είχε γίνει!

Ξαφνικά η μοίρα της Χέδερ άλλαξε! Από την μαυρίλα, την απαισιοδοξία και την... μυρωδιά του θανάτου, η ζωή γέμισε με φως, έρωτα και ελπίδα! Πριν την μεταμόσχευση άρχισε να βγαίνει ραντεβού με τον... άγγελο της και να περνά πολλές ώρες μαζί του. Οι δυο τους έβγαιναν για καφέ, βόλτες και φαγητό, ενώ έκαναν εκστρατείες και για καλό σκοπό.


Στις 16 Μαρτίου του ίδιου χρόνου, ο Κρίστοφερ και η Χέδερ μπήκαν στο χειρουργείο για την μεταμόσχευση στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Ιλινόι! Τελικά το παραμύθι τους είχε "happy end", αφού 19 μήνες μετά την επέμβαση, οι δυο τους μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου με άμαξα στο Σικάγο, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.


Πηγή : BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου