Ξαφνικός χωρισμός: Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 χώρισε ύστερα από 1,5 χρόνο σχέσης!


Τελικά, ο Οκτώβριος του 2016 μπορεί να ανακηρυχθεί και επισήμως ως ο μήνας με τις περισσότερες ανακοινώσεις διαζυγίων και χωρισμών.
Τίτλους τέλους στη σχέση τους που μετρούσε 1,5 χρόνο έριξαν, όπως διαβάσαμε στη Real News, η Εύη Φραγκάκη και ο Γιώργος Σαχάτ.

Οι μοναχικές εμφανίσεις της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας που έβλεπες στις ειδήσεις του ΑΝΤ1, πυροδότησαν τις φήμες ότι κάτι συμβαίνει στη σχέση της με τον σύντροφό της που είναι ναυπηγός. Μέχρι που τώρα μαθαίνουμε ότι χώρισαν οριστικά!


«Η Εύη χώρισε εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν έχει χάσει τη διάθεσή της. Είναι πολύ καλά γιατί ήταν μία συνειδητή απόφαση και από τους δύο να δώσουν τέλος σε αυτή τη σχέση» λέει στην εφημερίδα άνθρωπος που την συναναστρεφόταν καθημερινά.

Όσο για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση; Η απόσταση. Ο Γιώργος, λόγω της δουλειάς του, αναγκαζόταν να ταξιδεύει πολύ συχνά στο εξωτερικό, κάτι που δεν τους επέτρεπε να συναντιούνται και να αφιερώνουν στη σχέση τους τον χρόνο που θα ήθελαν. Κάπως έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ξεκίνησε η φθορά και τελικά οδηγήθηκαν στον οριστικό χωρισμό.

marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου