Δεν κρύβονται πια: Ανέβασαν φωτογραφίες που είναι μαζί στα Χανιά!


«Τέλος στο κρυφτό»

Μέχρι τώρα ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη κρατούσαν μία πιο ουδέτερη στάση στις φήμες που τους ήθελαν να είναι μαζί, προφανώς γιατί η σχέση τους ήταν ακόμα στην αρχή τους και δεν ήθελαν να δώσουν δικαιώματα να τους συζητάνε! Έτσι, στις φωτογραφίες που άφηναν να δημοσιοποιηθούν ήταν πάντα μαζί με φίλους, για να θολώνουν τα νερά και να μην μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι αυτό είναι το νέο ζευγάρι της πόλης!

Αλλά τώρα πια αποφάσισαν να πουν «τέλος στο κρυφτό» και να δείξουν πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί! Η Χριστίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα Χανιά που είναι αγκαλιά με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στη λεζάντα σημείωσε: «Όταν τολμάς νικάς».


Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη φωτογραφία! Είχε προηγηθεί ακόμα μία από την έκθεση με αφίσες από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου πάλι ποζάρει δίπλα στον ηθοποιό κάνοντας το σήμα της νίκης!


Αν με όλα αυτά, θέλετε να μας πείτε ότι η αγάπη σας νικάει τα πάντα, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε άλλο! Το εμπεδώσαμε…


marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου