Οι σπαρακτικές κραυγές της κόρης του Γιώργου Βασιλείου: «Παντοτινέ μου έρωτα γύρνα πίσω»


Η θλίψη ήταν ανείπωτη!
Με δάκρυα πλημμύρισε το νεκροταφείο Ζωγράφου στο τελευταίο αντίο του Γιώργου Βασιλείου. Πλήθος κόσμου συνέρρεε στο κοιμητήριο για να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο ηθοποιό, ωστόσο τραγικές φιγούρες δεν ήταν άλλες από την οικογένεια του ηθοποιού. Οι κραυγές της κόρης του ηθοποιού, όπως μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας προκαλούσαν ανατριχίλα, αφού καθ όλη τη διάρκεια δεν σταμάτησε να φωνάζει ζητώντας από τον πατέρα της να επιστρέψει. « Παντοτινέ μου έρωτα, γιατί με εγκατέλειψες. Γύρνα πίσω», ούρλιαζε ξανά και ξανά, με τον αδελφό της να προσπαθεί να φανεί δυνατός και να τη στηρίξει.
Από την άλλη η σύζυγος του Γιώργου Βασιλείου που για 40 χρόνια σχεδόν ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες ή τις εύκολες στιγμές μπορεί να φορούσε  μαύρα γυαλιά για να κρύβει τα πρησμένα από το κλάμα μάτια της, όμως η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη σε ολόκληρο το πρόσωπό τους.


Όσο και αν έσφιγγε τα δόντια να φανεί δυνατή τη στιγμή που σκέπαζαν με χώμα το φέρετρο του συζύγου της δεν άντεξε και κατέρρευσε. Η χήρα του ηθοποιού λιποθύμησε και όλοι έσπευσαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Μπορεί μετά από λίγο να βρήκε τις αισθήσεις της, όμως το μυαλό της ήταν μόνο στον σύζυγό της.


youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου